یکشنبه 17 01 1399

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 17 فروردين 1399

برگزاری هفتمین کنگره بزرگداشت شهدا

دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با همکاری سپاه الغدیر در نظر دارد، هفتمین کنگره بزرگداشت شهدا را با محوریت گام دوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار نماید.

محورهای این کنگره در خصوص موضوعاتی از قبیل: ثبات و امنیت و حفظ تمامیت ارضی ایران، ارتقا آموزش و پژوهش، ارتقا وضعیت اقتصادی، ارتقا استقلال و آزادی، ارتقا عزت ملی و روابط خارجی و مرزبندی با دشمن، ارتقا سبک زندگی، ارتقا شگفت آور بینش سیاسی آحاد مردم، به اوج رسانیدن مشارکت مردمی و مسابقه خدمت رسانی و ایستادگی روز افزون در برابر قلدران و زورگویان و مستکبران جهان می باشد.

اساتید ، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه می توانند مقالات خود را با موضوع فوق به آدرس  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید     حداکثر تا پایان دی ماه سال جاری ارسال فرمایند.