یکشنبه 17 01 1399

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 17 فروردين 1399

برگزاری مراسم بزرگداشت سردار پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه

دوشنبه 16 دیماه، مراسم بزرگداشت سردار دلها، سردار پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی باحضور گسترده مسئولین و دانشجویان دو دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه اصفهان، در مسجد الغدیر  دانشگاه اصفهان برگزار گردید.

در این مراسم که رییس دانشگاه، معاونین و مدیران بیمارستان ها نیز حضور داشتند، نماز ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین گرجی استاد حوزه و دانشگاه اقامه گردید.

سپس حجت الاسلام و المسلمین گرجی، در خصوص شخصیت والای سردار شهید سلیمانی و نیز رشادت ها و دلاوریهای این سردار بزرگ در مبارزه با دشمنان و استکبار جهانی به ایراد سخنرانی پرداخت.

شهادت حق سردار سلیمانی بود
جانشین فرماندهی قرارگاه منطقه‌ای سیدالشهدا اصفهان نیز در این مراسم ضمن عرض تسلیت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمان وی، اظهار کرد: شهادت این سردار اسلام و ایران چه از لحاظ سیاسی و چه از لحاظ جنبه‌های اخلاقی و شخصیتی سردار قابل بررسی است.
سردار پاسدار اصغر عرب پور با بیان اینکه سردار سلیمانی از فرماندهان لشکری بود که از دوران دفاع مقدس تا زمان شهادت در میدان حضور داشت، تصریح کرد: سردار سلیمانی جزء سرمایه‌های انقلاب محسوب می‌شود.
وی اظهار کرد: طیف وسیعی از افراد کشورهای منطقه شخصیت سردار را تحسین می‌کردند، ایشان در جایی که مقاوت در آن منطقه سخت بود، حضور داشت و با قراردادن ملیت ها در کنار هم در مقابل تروریست ایستادگی کرد.
جانشین فرماندهی قرارگاه منطقه‌ای سیدالشهدا اصفهان با بیان اینکه شخصیت سردار سلیمانی در حدی بود که دشمن به این نتیجه رسید تا وی را به شهادت برساند، ادامه داد: سردار سلیمانی با آن همه عظمت، خود را سرباز انقلاب معرفی می کرد و این از شخصیت والای او بود، در دین و انقلاب ما معیارهایی وجود دارد که سردار سلیمانی به آن پایبند بود و عمل می کرد.
وی افزود: آمریکا بداند که با شهادت سردار سلیمانی هیچ چیز تمام نمی شود، شهادت حق سردار سلیمانی بود، او مرد جهاد بود و اکنون با شهادت به حقش رسید و ماندگار شد.
سردار عرب پور تاکید کرد: سردار سلیمانی به شهادت افتخار می کرد و آمریکا با شهادت رساندن این سردار والامقام، او را برای همیشه زنده نگه داشت.
جانشین فرماندهی قرارگاه منطقه‌ای سیدالشهدا اصفهان در پایان سخنان خود گفت: در صحرای کربلا یزید با شهادت امام حسین (ع) و یارانش فکر می کرد که به زندگی امام خاتمه می دهد، اما امام حسین (ع) با شهادت، برای نسل ها زنده ماند.

گفتنی است قرائت زیارت پرفیض عاشورا و مدیحه سرایی از دیگر برنامه های مراسم سوگواری سردار بزرگ کشورمان بود.