یکشنبه 17 01 1399

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 17 فروردين 1399

8.jpg

استاندار اصفهان در گردهمایی گزینش گران استان : شهادت، بزرگترین هدیه الهی به سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

در روز ۱۵ دی ماه، مصادف با سالروز فرمان تاریخی حضرت امام(ره) مبنی بر تشکیل گزینش ها و روز گزینش، گردهمایی گزینش گران استان اصفهان در مرکز همایش های علمی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با همکاری شورای هم اندیشی مدیران هسته های گزینش و با حضور استاندار استان اصفهان، رییس دانشگاه و جمع پر شور اعضای هسته های گزینش، محققین، مصاحبه گران و پرسنل اداری هسته‌های گزینش دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، استاندار در بیانات خود در خصوص شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و رشادت های وی در سالیان خدمت به مردم و کشور عزیزمان، گفت: ۶۲ سال از عمر با برکت شهید سلیمانی گذشته بود و  بزرگترین هدیه‌ای که می‌توانست به پاس زحمات بی دریغش از خداوند دریافت کند، شهادت بود.

*استاندار اصفهان : سردار شهید حاج قاسم سلیمانی رزمنده و سرداری بود که در قلوب آزادگان جهان جا داشت.

وی اظهار کرد: شهید ابومهدی المهندس با جایگاه رفیعی که داشت خود را سرباز شهید سلیمانی می‌دانست و لذا مبنای عقل است که در کنار نام شهید سلیمانی حتما یادی از شهید ابومهدی نیز شود.
دکتر رضایی گفت : تلاش‌های بسیاری شد که به پاس زحمات این شهید و به یاد همسنگران شهیدش "خرازی و کاظمی" در اصفهان نیزمراسم تشییع این شهید بزرگ انجام شود ولی به دلیل کثرت خواسته‌ها و مطرح شدن این مساله از سوی استان‌های دیگر، این خواسته محقق نشده است.

دکتر رضایی در گردهمایی گزینش گران استان با اشاره به اینکه افراد مومن باید اهل تحقیق و بررسی باشند و اهل زودباوری نباشند افزود: گزینشگران هم باید همه حرف ها را بشنوند، اما باید تصمیم هایشان برپایه تحقیق و بررسی باشد و اعتنایی به شایعات و اخبار جعلی نداشته باشند.
وی گفت: حفظ آبروی افراد باید اولویت گزینشگران و بنا بر اعتماد جامعه باشد و تنگ نظری ها کنار گذاشته شود.
استاندار اصفهان در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: کار در گزینش در شرایط فعلی نسبت به گذشته بسیار سخت شده است و بر ماست که در حفظ آبروی افراد تلاش گسترده ای داشته باشیم.
وی ادامه داد: زود باور و سطحی‌نگر نباشیم بلکه باید اهل تحقیق و جستجو بود و در مدیریت با تحقیق، علاج واقعه قبل از وقوع کرد تا زمینه رفع فتنه فراهم شود.
دکتر رضایی تصریح کرد: بایستی عینک بدبینی را به عینک خوش بینی تغییر داده، چه بسا به واسطه یک رد گزینش، فردی یا خانواده‌ای تا آخر عمر با نظام اسلامی روی خوشی پیدا نکنند، در حالی که جذب حداکثری برای نظام اسلامی، وظیفه آحاد مدیران، مسئولان و گزینشگران است.
استاندار اصفهان افزود: از فرصت‌ها باید بهترین استفاده را داشت و با محاسبه اعمال خود ببینیم واقعا چه عملکردی داریم، نقاط ضعف و قوت خود را بررسی و با مرور شرح وظایف بینیم در چه موردی ورود پیدا کنیم یا نکنیم.

در ادامه مراسم رئیس دانشگاه نیز طی سخنانی با اشاره به اینکه سایه سردار شهید قاسم سلیمانی بر سر همه ملت های آزادی خواه بود و همچنان هست گفت: سردار فراملی بهترین مثال برای حاج قاسم است.

وی افزود: خداوند نمونه‌هایی را به عنوان الگوهایی برای زندگی خوب قرار داده است که یکی از آنها شهید سردار سلیمانی بود.
دکتر چنگیز ادامه داد: چشمان اشکبار آزادگان جهان نشان از آن است که افق دید این شهید آن قدر بالا بود که در قالب هیچ جناح و گروهی محدود نشد و این از ویژگی‌های مردان خداست که محدود نیستند و سایه آنها بر سر همه وجود دارد.
وی با بیان اینکه انجام کار درست کیفیت فرایند گزینشگری را بالا می برد، افزود: گزینشگران باید روحیه و رفتار سردار قاسم سلیمانی را الگوی رفتاری و کاری خود قرار دهند و بدانند حاج قاسم برای خودش سخت و برای بقیه آسان می گرفت.

گفتنی است در ادامه این همایش، شرکت کنندگان از محضر یکی از اساتید هیات عالی گزینش بهره بردند و ساعاتی را بصورت پرسش و پاسخ به بررسی مشکلات و ابهامات موجود در روند گزینش پرداختند.

همچنین پس از اقامه نماز جماعت در مسجد امام خمینی(ره) دانشگاه به امامت نماینده محترم ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، قبور شهدای گمنام دانشگاه توسط شرکت کنندگان زیارت و گلباران شد.

این همایش که هم زمان با سومین روز شهادت  و عروج آسمانی سردار رشید اسلام و سرور و سالار شهیدان مدافع حرم حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، با مداحی و مراسم خاص گرامیداشت این شهید بزرگوار همراه بود که شور و حال ویژه ای به این مراسم داده بود.