یکشنبه 17 01 1399

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 17 فروردين 1399

بیانیه مشترک دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان

دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان در بیانیه ای مشترک ، شهادت سردار سرافراز اسلام، سپهبد حاج قاسم سلیمانی توسط دولت جنایتکار آمریکا را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، فرمانده معظم کل قوا و امت اسلامی تسلیت گفتند.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم رب القاصم الجبارین

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ، فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ، وَما بَدَّلوا تَبديلًا

روح مطهر سردار سرافراز اسلام و فرمانده دلاور جبهه مقاومت اسلامی، سردار حاج قاسم سلیمانی، سرانجام پس از بی قراری های سالیان طولانی در شوق شهادت، در ملکوت اعلا و در جوار ارواح طیبه اولیا و انبیا و ارواح مقدسه شهیدان کربلا آرام گرفت.

سردار دلاور سپاه اسلام، اجر سالیان طولانی جهاد اکبر و مبارزه با نفس، و جهاد و مقاومت در راه خدا، و مجاهدت برای حفظ امنیت ایران اسلامی، و پایمردی در رکاب نائب بر حق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای را گرفت و شهادت را چون دردانه ای در آغوش کشید.

و مگر نه آنست که " زندگی به خون وابسته است و  پیکر تاریخ، بی خون خدا مرده ای بیش نیست و سر مبارک امام شهید بر فراز نی، رمزی است میان خدا و عشاق؛ یعنی که این است بهای دیدار."

حاج قاسم عزیز ملت اسلام، بهای دیدار و لقاء پروردگار در ملکوت اعلا را با خون مطهر خویش پرداخت؛ خونی که به دست اشقیای عالم ریخته شد به آن خیال خام که استکبار جهانی و اذناب داخلی و خارجی آن، از هراس هیبت و ابهت سردار دلاور اسلام رهایی یابند، اما چه خیال باطلی، که به فرموده ولی امر مسلمین جهان: "با رفتن او به حول و قوه‌ی الهی کار او و راه او متوقف و بسته نخواهد شد ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدا آلودند. شهید سلیمانی چهره‌ی بین‌المللی مقاومت است و همه‌ی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همه‌ بدانند خط جهاد و مقاومت با انگیزه‌ی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است."

دشمنان ایران، اسلام و مقاومت اسلامی؛ بویژه دولت جنایتکار آمریکا و رژیم نامشروع صهیونیستی و اذناب وهابی و تکفیری آنها بدانند از هر قطره خون حاج قاسم، هزاران سلیمانی دیگر در جهان اسلام خواهند بالید و مبارزه، تا استقرار عدالت مهدوی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در کره ارض ادامه خواهد داشت.

بی تردید، دل های آتش گرفته و ناآرام مسلمانان و مظلومان عالم از این اقدام جنایتکارانه، با انتقام سخت و قریب الوقوع مجاهدان انقلابی جبهه بین المللی مقاومت و پاسداران سرافراز حریم امنیت ایران اسلامی آرام خواهد گرفت و شکوه مقاومت و جهاد در راه خدا را بار دیگر به رخ جهان خواهد کشید.