یکشنبه 17 01 1399

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 17 فروردين 1399

برگزاری همایش سراسری ارتقاء سلامت زنان در مرکز همایش های علمی دانشگاه

چهار شنبه 6 آذر ماه، همایش سراسری ارتقاء سلامت زنان، با حضور رئیس دانشکده پرستاری و مامایی و شرکت جمعی از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از سراسر کشور در مرکز همایش های علمی دانشگاه ، آغاز به کار کرد.

در افتتاحیه همایش، دکتر فریبا طالقانی رییس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، طی سخنانی اظهار امیدواری کرد که در این همایش بتوانیم توجه بیشتری به موضوعات مربوط به خودمان (زنان) در بحث سلامت اعم ازمراقبت، پیشگیری و درمان داشته باشیم.

سپس دکتر میترا صوابی دبیر علمی همایش، گزارش کوتاهی از فرآیند پذیرش مقالات تا برگزاری همایش برای حضار ارائه نمود.

در ادامه سخنرانان در خصوص موضوعاتی از قبیل: چرا مطالعات سلامت زنان؟، حقوق باروری و اخلاق در ART، به بحث و گفتگو پرداختند، همچنین مقالات: تصویر بدنی در بارداری و فرایند دلبستگی مادر جنین در مادران باردار ایرانی، نیز در قالب سخنرانی توسط دکتر زهرا سهرابی و کبری صالحی، ارائه شد.

شایان ذکر است دو پانل صبح و عصر با موضوع: ارتقاء سلامت جنسی و دیگری طب ایرانی و مکمل در سلامت زنان، توسط  دکتر مهناز نوروزی ، دکتر مهرداد صالحی، دکتر هاجر سلیمی و دکتر محبوبه والیانی ، دکتر محمد مظاهری ،دکتر احمد محمودیان ، دکتر الهام اختری، برگزار شد که مورد توجه شرکت کنندگان در همایش قرار گرفت.

گفتنی است در برگزاری همایش سراسری ارتقاء سلامت زنان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، معاونت درمان دانشگاه ، مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی، جمعیت مامایی استان اصفهان، انجمن علمی مامایی ایران، پایگاهCIVILICA مشارکت داشته اند.