یکشنبه 17 01 1399

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 17 فروردين 1399

برگزاری کارگاه مشاوره ژنتیک در سلامت باروری در دانشکده پرستاری و مامایی

سه شنبه 5 آذر ماه، در آستانه برگزاری همایش سراسری ارتقاء سلامت زنان(6 و 7 آذرماه) ، کارگاه مشاوره ژنتیک در سلامت باروری، با  حضور متخصصین ژنتیک پزشکی، اطفال، سونوگرافی و رادیو گرافی و دکتری بهداشت باروری، در تالار اندیشه دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

در این کارگاه، دکتر میترا صوابی، دبیر علمی همایش سراسری ارتقاء سلامت زنان، طی سخنان کوتاهی به اهمیت و اصول مشاوره ژنتیک در سلامت باروری، پرداخت.

در ادامه متخصصین در خصوص موضوعاتی پیرامون: روشهای تهاجمی و غیرتهاجمی تشخیص پیش از تولد، مشاوره ژنتیک در قبل و حین بارداری، آنومالی اسکن در بارداری به بحث و سخنرانی پرداختند.

گفتنی است در این کارگاه، طی دو نوبت سناریو در اختیار شرکت کنندگان قرار داده شد و  آنها براساس موضوعات مطرح شده در شرح حال بیماران، در گروههای خود نسبت به مشاوره ژنتیک، انتخاب روش های مختلف تشخیص پیش از تولد، انجام بررسی های مورد نیاز و  ارجاعات لازم به واحدهای مربوطه به بحث و بررسی و نتیجه گیری مشغول شدند.