دوشنبه 18 01 1399

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 18 فروردين 1399

افتتاحیه رویداد آذرماه پژوهش در دانشکده پرستاری و مامایی

در دومین روز آذر ماه پژوهش، دوشنبه چهارم آذر ماه، رویداد این ماه با شعار " پژوهش را به عرصه ببریم " با حضور دکتر شقایق حق جوی معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشکده، اساتید و دانشجویان، در دانشکده پرستاری و مامایی افتتاح شد.

در این مراسم، رییس دانشکده، معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه، علاوه بر بازدید از پوسترها و پایان نامه های  انجام شده در دانشکده، بعد از شنیدن دغدغه های اساتید و نیز دانشجویان تحصیلات تکمیلی، بر اهمیت شبکه سازی Networking در انجام فعالیت های پژوهشی و ایجاد تیم های تحقیقاتی و همچنین تمرکز بر انجام تحقیقات در فیلدهای خاص، به شکلی که بتواند دانشکده را در بین دانشکده های پرستاری و مامایی کشور معرفی نماید، اشاره نمودند.

شایان ذکر است مدیران و اساتید گروه های آموزشی مامایی و بهداشت باروری، پرستاری سلامت جامعه و سالمندی، روانپرستاری و کودکان و نوزادان، پرستاری مراقبت های ویژه به ارائه موضوعاتی پیرامون پژوهش های کاربردی، ارتباط پژوهش با دنیای فن آوری و صنعت پرداختند.