یکشنبه 17 01 1399

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 17 فروردين 1399

همایش سراسری دو روزه ارتقاء سلامت زنان در دانشگاه برگزار خواهد شد

دکتر میترا صوابی، دبیر علمی همایش سراسری ارتقاء سلامت زنان، طی گفتگویی گفت: افتتاحیه این همایش در روز 6 آذر ماه در مرکز همایش های علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خواهد بود و تا 7 آذر نیز ادامه می یابد.

وی در ادامه افزود: پس از ایجاد تفکر همایش در فروردین ماه 1398و اعلام فراخوان محورهای همایش در تیر ماه سال جاری، در مجموع، بالغ بر250 مقاله از شهرستان های مشهد، شیراز، تهران، شهرکرد، کرمان، کاشان، کرمانشاه و اصفهان، دریافت شد که از آن میان 8 مقاله به صورت سخنرانی جامع و بیش از 120 مقاله به صورت پوستر، ارایه می گردد.

دبیر علمی همایش سراسری ارتقاء سلامت زنان، گفت: قبل از افتتاحیه همایش،  کارگاه مشاوره ژنتیک در سلامت باروری برگزار می شود. و در حاشیه همایش 4 پنل با موضوعات: ارتقاء سلامت جنسی، طب ایرانی و مکمل در سلامت زنان، نگاه جامع به سرطان پستان، فرصت ها و بازدارنده های زندگی زنان آسیب پذیر، اجرا می شود.