دوشنبه 29 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 مهر 1398

برگزاری نشست آشنایی با ثبت مالکیت فکری و اختراعات در دانشکده علوم توانبخشی

سه شنبه شانزدهم مهرماه، معاونت پژوهشی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه در ادامه سلسله نشست‌های خود به منظور تسهیل همکاری‌های بین بخشی، اقدام به برگزاری نشست آشنایی با ثبت مالکیت فکری و اختراعات نمود.

در این نشست که با حضور مهندس پایان امینی کارشناس ثبت مالکیت فکری و اختراعات دانشگاه در سایت پویش دانشکده برگزار شد، وی به اهمیت دارایی‌های فکری، تاریخچه و اهميت پتنت، ثبت اختراع در ایران و خارج از کشور، افشا و تجاري سازي نتايج تحقيقات، مقايسه پتنت و مقاله، روند انتشار و ثبت اختراعات، ساختار، خانواده، ارجاعات و اطلاعات، ابزارهای جستجو، پایگاه‌‌ها و تمامی جزئیات یک پتنت پرداخت.

گفتنی است در این نشست اعضای هیات علمی، اعضای گروه‌ها و جمعی از دانشجویان PhD شرکت نمودند.

شایان ذکر است، پتنت گواهي نامه اي براي يک اختراع است که توسط مراجع دولتي به مخترع براي مدتي محدود در محدوده جغرافيايي مشخص به منظور (در ازاي) افشاي کامل اختراع اعطا مي شود تا از استفاده تجاري ديگران از اختراع جلوگيري کند.