دوشنبه 29 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 مهر 1398

فراخوان ارسال مقاله و تجارب موفق نخستین سمپوزیوم کشوری مطالعات میان رشته ای در علوم پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی زنجان با توجه به ایفای نقش به عنوان مجری گستره کشوری کلان پروژه "ارایه الگوی گسترش دانش های میان رشته ای" در قالب طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی،

در نظر دارد با هدف شبکه سازی کشوری اندیشمندان حیطه میان رشته ای، شناسایی اساتید و گروه های فعال و ایجاد همگرایی کشوری در راستای ارایه یک الگوی شایسته برای توسعه متوازن و پایدار علمی کشور در بخش میان رشته ای علوم پزشکی، نخستین سمپوزیوم کشوری مطالعات میان رشته ای در علوم پزشکی را از 16 تا 17 بهمن ماه 1398 در تهران برگزار نماید.

محققین و علاقمندان می توانند با مراجعه به بخش ارسال مقاله در وب سایت سمپوزیوم به آدرس www.idsms2020.ir نسبت به ارسال مقاله و نیز تجارب موفق در حیطه میان رشته ای اقدام نمایند.

محورهای سمپوزیوم:

-سیاست ها و راهبردهای کلان بین المللی منطقه ای و ملی آموزش های بین رشته ای در علوم پزشکی

-مطالعه تطبیقی الگوهای توسعه میان رشته ای و تجارب جهانی

-تحلیل تجارب ملی مطالعات میان رشته ای با رویکرد آینده پژوهی

-مدل های توسعه دانش های میان رشته ای

-برنامه های آموزشی میان رشته ای

زمان و مکان برگزاری: 17-16 بهمن ماه، تالار قلم سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران