دوشنبه 29 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 مهر 1398

بازدید معاون آموزشی وزارت بهداشت و هیات همراه از مرکز خدمات جامع سلامت شهید رضائیان

پنج شنبه ۴ مهرماه، دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت بهمراه دکتر چنگیز رییس دانشگاه و دیگر مسئولین از طرح ادغام آموزشی پزشکی اجتماعی در مرکز شهید رضائیان تحت پوشش مرکز بهداشت شماره یک اصفهان بازدید نمودند.

با توجه به استقرار اساتید گروه پزشکی اجتماعی در مراکز خدمات جامع سلامت و ادغام آموزش در مراکز ، طرح پایلوت و اجرا شده در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مورد بررسی و بازدید قرار گرفت .

در این مراسم از دست اندرکاران در اجرای این طرح تقدیر و تشکر بعمل آمد و مقرر گردید پس از بررسی کامل این طرح در سطح ملی، اجرایی و انجام گردد.

گفتنی است در ادامه سفر معاون آموزشی وزارت بهداشت و هیات همراه، ضمن حضور در مرکز آموزشی درمانی امین، از بخش ها و قسمت های مختلف این مرکز بازدید و از بیماران بستری عیادت نمودند.