دوشنبه 29 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 29 مهر 1398

تبلور یک شور دانشجویی در برگزاری اولین مدرسه تابستانی آموزش پزشکی در دانشگاه

برای اولین بار مدرسه تابستانه ی آموزش پزشکی به منظور توانمندسازی دانشجویان علاقه مند به حوزه ی آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

در این مدرسه ۳ روزه که از ۲۷ تا ۲۹ شهریورماه جاری، توسط کمیته ی دانشجویی مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی و با همکاری دفتر استعداد درخشان در تالار زیتون EDC برگزار شد، موضوعات مختلفی شامل "روش های یاددهی و یادگیری" ،"برنامه ریزی درسی" ، "یادگیری در بالین" ، "ارزیابی دانشجو" ، "دانش پژوهی آموزشی"،"ارزشیابی برنامه" و "کاربرد تکنولوژی در آموزش" در قالب کارگاه های آموزشی جداگانه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر آرش حدادگر سرپرستی این کمیته، دکتر سید حسین میرلوحی و دکتر محمدرسول گلابچی به ترتیب مدیر برنامه و دبیر علمی این مدرسه تابستانی را به عهده داشتند. همچنین در حاشیه برگزاری این مدرسه، اجرای یک بازی آموزشی که توسط دانشجویان کمیته طراحی شده بود، مورد استقبال فراگیران قرار گرفت.

شایان ذکر است این مدرسه، اولین گام کمیته ی دانشجویی در راستای توانمند سازی و معرفی آموزش پزشکی به دانشجویان علاقه مند بوده و این کمیته در نظر دارد برای برنامه های آینده ی خود کارگاه های تخصصی تری در حوزه ی آموزش پزشکی برگزار نماید.