چهارشنبه 27 06 1398

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 27 شهریور 1398

5555555555555_11880 copy.jpg

کسب رتبه برتر کشوری مرکز فوریت‌های پزشکی اصفهان دراجرای برنامه عملیاتی

اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان با تحقق بخشی به 97 درصد از برنامه‌های عملیاتی ابلاغی از سوی اورژانس کشور، موفق شد رتبه نخست را در بین دانشگاههای سراسر کشور به خود اختصاص دهد.

دکتر غفور راستین مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه برنامه ریزی جزو اولویت‌های هر سازمان و پیش‌درآمد تحقق اهداف سازمانی است، اظهار کرد: بدون برنامه ریزی دستیابی به توسعه و پیشرفت امکان پذیر نخواهد بود لذا با همین دیدگاه وزارت بهداشت از سال 95 برای همه حوزه های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اعم از درمان، بهداشت، آموزش، پژوهش، غذا و دارو و پشتیبانی توسعه یک برنامه ریزی عملیاتی تدوین و ابلاغ کرد.

وی افزود: در همین راستا، سازمان اورژانس کشور بر اساس اهداف کلی وزارتخانه، برنامه عملیاتی اورژانس را تدوین و به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کرد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در سال گذشته 18 برنامه اصلی و 43 فعالیت در حوزه اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت بحران برای اجرا به دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد.

دکتر راستین ادامه داد: به دنبال اجرای این برنامه، فوریت‌های پزشکی استان اصفهان موفق شد با بیش از 97 درصد پیشرفت در فعالیت‌های ابلاغی رتبه نخست را در بین مراکز اورژانس پیش‌بیمارستانی کشور کسب کند.

وی اظهار کرد: در حقیقت این مرکز از تحقق بخشی به 73 درصد برنامه های عملیاتی ابلاغی در سال 96 به تحقق 97 درصد برنامه ها در سال 97 دست یافت که این عدد پیشرفت قابل ملاحظه و چشمگیری را نشان می‌دهد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان خاطرنشان کرد: راه‌اندازی پایگاه‌های اورژانس، راه ‌اندازی و ارتقای کیفیت خدمات اورژانس هوایی، ارتقای سیستم رادیویی و اتوماسیون عملیاتی، ارتقای وضعیت آمبولانس و تجهیزات، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و عمومی و ارتقای آمادگی در پاسخ به حوادث غیرمترقبه و پدافند غیرعامل از جمله برنامه‌های ابلاغی به دانشگاه علوم پزشکی در حوزه اورژانس پیش‌بیمارستانی است.

دکتر راستین یادآور شد: در تاریخ سوم شهریور ماه طی جلسه‌ای که در سازمان اورژانس کشور برگزار شد، مراکز حائز رتبه‌های برتر از جمله اصفهان با رتبه نخست مورد تقدیر قرار گرفتند.