چهارشنبه 27 06 1398

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 27 شهریور 1398

5555555555555_11880 copy.jpg

افتتاح اولین مرکز مهارتهای تجهیزات پزشکی کشور در پردیس شماره 2 دانشگاه

همزمان با گرامیداشت هفته دولت، مراسم افتتاحیه اولین مرکز مهارتهای تجهیزات پزشکی کشور با حضور دکتر يوسفي معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر حق جو معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در پردیس شماره 2 دانشگاه واقع در منطقه مرغ برگزارشد.

این مرکز که با هدف مهارت افزایی و توانمندسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی پزشکی کشور ایجاد شده است ، توانسته است تهدید انبارشدن لوازم وتجهیزات پزشکی اسقاطی در بیمارستانهای استان را به فرصتی برای آموزش تعمیر این دستگاهها تبدیل کند. به علاوه امید است افزایش دانش و اعتماد به نفش مهندسان پزشکی در مورد تجهیزات پزشکي با تکنولوژی بالا انگیزه تولید این دستگاهها در کشور و زمینه ای برای مقاوم شدن نظام سلامت در برابر تهدیدهای تحریم باشد .

در افتتاح این مرکز که با اختتامیه مدرسه تابستانه تجهیزات پزشکی استان همراه بود، در مورد تبدیل شدن اصفهان به قطب تولید و تعمیر مهندسی پزشکی کشور برنامه ریزی شد.