آغاز طرح تشدید بازرسی بر عرضه مواد غذایی در استان اصفهان

 

در آستانه ماه محرم، طرح تشدید بازرسی مرکز بهداشت استان اصفهان بر عرضه مواد غذایی آغاز شد.

 

 مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان در این خصوص گفت: در آستانه فرارسیدن ماه حزن و عزاداری ابا عبد الله الحسین (ع)، به منظور ارتقا سلامت شهروندان، طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی، حسینه ها و هیات های مذهبی استان آغاز شد .

سید مهدی میرجهانیان همراه داشتن کارت بهداشت تمامی مسوولان طبخ غذای نذری ایام محرم را الزامی دانست و افزود: این طرح نظارتی با همکاری بیش از 70 گروه دو نفره بازرسی اجرا می شود.

وی مدت اجرای این طرح را تا 10 روز پس از دهه اول محرم اعلام و به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهد ه تخلف واحد های غذایی این استان می توانند موضوع را به سامانه 190(رسیدگی به شکایات بهداشتی) اطلاع دهند.