شنبه 27 07 1398

آخرین بروز رسانی : شنبه, 27 مهر 1398

ghza.jpg

معاون بهداشتی دانشگاه: 41 درصد مردم فشارخون نرمال و طبیعی دارند

معاون بهداشتی دانشگاه در سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان اصفهان که در روز چهارشنبه ۲۳ مرداد ماه سال جاری در استانداری اصفهان برگزار گردید، گفت:

در کمتر از یک دهه دیگر، بالغ بر60 درصد افرادی که هم اکنون پیش فشار خون دارند، مبتلا به فشارخون بالا می شوند و این یک زنگ خطری برای مسئولان حوزه سلامت است.

دکتر کمال حیدری اظهار داشت: لازم است به طور جدی برای اصلاح زیر ساخت های محیطی و فرهنگی اقدام و تصمیمات ضروری برای پیشگیری از پرفشار خون بالا انجام گیرد.

وی بیان داشت: قرار نیست در کارگروه سلامت، هر دستگاهی به بیان مشکلات خود و موانع سر راهش بپردازد بلکه برای رفع چالش های حوزه سلامت و امنیت غذایی مردم، باید با تشکیل گروه های منسجم و علمی و دغدغه مند به صورت جمعی و همدلی و همکاری همه دستگاه ها در این جلسات کارشناسی به تشریح وضع موجود و تدابیر امور برای مداخلات لازم و بدون رودربایستی بپردازیم.

شایان ذکر است در این جلسه، طرح ارتقای سلامت هشت محصول کشاورزی (سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی مزرعه ای و گلخانه ای، خیار مزرعه ای و گلخانه ای، سیب و پرتقال) که از مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در سال ۱۳۹۶ بوده و در استان در حال اجراست، به تفصیل با گزارش کامل سازمان جهاد کشاورزی استان و معاون غذا و دارو دانشگاه، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین در خصوص خدمات سلامت کارکنان دولت نیز، با عنایت به اینکه پوشش صد درصدی تشکیل پرونده الکترونیک‌ سلامت کارکنان دولت و خانواده آنها در دستور کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است؛ عنوان شد: که ضروری است تمهیدات لازم توسط مدیران سازمان ها و ادارات استان جهت حضور  کارکنان دولت و خانواده های آنها در مراکز جامع خدمات سلامت صورت پذیرد تا پوشش صد در صدی در  پایان سال ۱۳۹۸ محقق گردد.