چهارشنبه 27 06 1398

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 27 شهریور 1398

5555555555555_11880 copy.jpg

برگزاری جشنواره ورزشي جامعه پزشکی سراسر کشور به مناسبت روز پزشک و روز داروساز

سازمان نظام پزشکی کل کشور با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به منظور ایجاد روحیه نشاط و شادابی، ارتقاء سلامت روحی، روانی و جسمانی جامعه پزشکی،

ایجاد فرصت تبادل تجربیات فرهنگی و نیز توسعه فرهنگ رقابت سالم و هدفمند، جشنواره ورزشی جامعه پزشکی سراسر کشور را برگزار می کند.

این جشنواره ورزشی مورخ  1 لغایت 8 شهریور 98 به مناسبت بزرگداشت یکم شهریورماه زاد روز حکیم فرزانه و اسطوره طبابت شیخ الرئیس ابوعلی سینا، روز پزشک و نیز پنجم شهریور سالروز میلاد دانشمند برجسته محمدبن زکریای رازی و روز داروساز در رشته های تنیس روی میز، شطرنج، شنا، کوهنوردی، دوچرخه سواری، بدمینتون در محل مجموعه ورزشی شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

اعضای سازمان نظام پزشکی کل کشور می توانند تا تاریخ 28 مردادماه 1398 جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جشنواره ورزشی جامعه پزشکی سراسر کشور به سایت رسمی سازمان نظام پزشکی کل کشور به نشانی https://irimc.org  مراجعه نموده و یا با شماره تلفن 09106951450 تماس حاصل نمایند.