جمعه 26 07 1398

آخرین بروز رسانی : جمعه, 26 مهر 1398

ghza.jpg

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان میزبان سفیر افغانستان و هیات همراه

سفیر افغانستان و هیأت همراه، چهارشنبه 9 مردادماه، ضمن حضور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، طی جلسه ای در دفتر ریاست دانشگاه، با رییس و مسئولین دانشگاه دیدار نمود.

در این جلسه که دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر شقایق حق جوی معاون پژوهشی و فناوری، دکتر حسینی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر میرمحمدصادقی مدیر روابط بین الملل و دیگر مسئولین دانشگاهی حضور داشتند، مسئولین ضمن معرفی دانشگاه علوم پزشکی به مهمانان افغانستانی، در خصوص زمینه های همکاری مشترک بیشتر علمی و پژوهشی و نیز دانشجویان و مهاجرین افغانستانی بحث و تبادل نظر نمودند.
مسئولین دانشگاهی و مهمانان افغانستانی سپس در جلسه ای که در تالار سبز با دانشجویان علوم پزشکی افغانستان برگزار گردید، به بررسی مسائل و مشکلات آنها پرداخته و راهکارهای لازم را ارائه نمودند.