جمعه 26 07 1398

آخرین بروز رسانی : جمعه, 26 مهر 1398

ghza.jpg

بازدید مدیریتی از مناطق سالک خیز شهرستان ورزنه

دوشنبه 24 تیرماه، دکتر نجیمی مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر ترکزاده رییس مرکز بهداشت شماره یک اصفهان، معاون روابط عمومی و کارشناس مسئول سالک مرکز بهداشت استان به همراه رسانه ملی،

از مناطق بیابانی، درختچه های تاغ زار، لانه کوبی موش، نخاله ها و ... منطقه ورزنه بازدید نمودند.

طی این بازدید ضمن بررسی مشکلات زیست محیطی، با حضور در مرکز درمان سالک شهر ورزنه، از تجهیزات و نوع خدمات ارایه شده به بیماران، دیدن کردند.

همچنین مسئولین با بررسی مسائل موجود و اقدامات صورت گرفته، عملکرد دانشگاه در یک دهه اخیر در خصوص بیماری سالک را چشمگیر و نیازمند مساعدت و همکاری سایر ارگان ها از جمله شهرداریها، محیط زیست، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و ... دانستند.

شایان ذکر است در حاشیه این بازدید گزارش تلویزیونی و همچنین مستندی از فعالیت های انجام شده و عملکرد مطلوب 10 ساله دانشگاه در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری سالک و نیز اهم برنامه های سال جاری دانشگاه در این خصوص، توسط گروه اعزامی صدا و سیمای استان تهیه شد.