جمعه 26 07 1398

آخرین بروز رسانی : جمعه, 26 مهر 1398

ghza.jpg

افتتاح مرکز شتاب دهنده پرسیس ژن شعبه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در آستانه میلاد با برکت امام رضا(ع)، مرکزشتاب دهنده پرسیس ژن شعبه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور رییس دانشگاه و معاون تحقیقات و فناوری افتتاح شد .

شنبه 22 تیرماه، مرکزشتاب دهنده پرسیس ژن شعبه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به منظور ایجاد ظرفیت جدید اشتغال دانش بنیان در استان و نوید بخش رونق ملی، با حضور دکتر چنگیز رئیس دانشگاه، دکتر حق جوی معاون تحقیقات و فناوری، مدیر روابط عمومی و رییس شرکت پرسیس ژن، در دانشگاه مورد افتتاح قرار گرفت.

گفتنی است این دفتر با هدف جذب نخبگان جوان دانشگاهی جهت کسب مهارتهای لازم برای تولید صنعتی دارو و تاسیس استارت اپ های حوزه زیست فناوری و تبدیل ایده به محصول در دوره شتاب دهی و جذب سرمایه گذار می باشد.

شایان ذکر است دکتر چنگیز و دکتر حق جو به همراه دیگر مسئولین، پس از افتتاح این مرکز از توانایی ها و امکانات آزمایشگاه جامع  بازدید نمودند.