پنج شنبه 02 08 1398

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 02 آبان 1398

اجرای مرحله دوم مانیتورینگ واکسیناسیون سالک در روستاهای مالواجرد و حسن آباد جرقویه

برنامه واکسیناسیون بیماری سالک از تیرماه سال گذشته در برخی مناطق منتخب مابین دانشگاه و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرا و هم اکنون نیز برای داوطلبین واجد شرایط در حال اجرا می باشد.

بر اساس دستورالعمل وزارت متبوع، هر سه ماه یکبار، افراد واکسینه شده بایستی معاینه و تحت ویزیت قرار بگیرند.

در این طرح 2700 نفر در مناطق تحت پوشش مراکز بهداشت شماره 1 و 2 اصفهان تست شدند که از این تعداد 1700 نفر مورد مانیتورینگ قرار گرفتند.

شایان ذکر است این طرح در روستاهای حسن آباد و مالواجرد جرقویه تحت پوشش مرکز بهداشت شماره 2 به اتمام رسید و از روز یکشنبه 23 تیرماه به مدت 4 روز در روستاهای ورزنه، هرند، قهی، قورتان و کفران تحت پوشش مرکز بهداشت شماره 1 اصفهان اجرا خواهد شد.

گفتنی است دکتر دانشوری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به عنوان سازنده و اجرا کننده طرح واکسیناسیون سالک، به همراه خانم دکتر ابوفاضلی رییس مرکز بهداشت شماره دو اصفهان از اجرای مرحله دوم مانیتورینگ واکسیناسیون سالک در روستای مالواجرد و حسن آباد جرقویه بازدید نمودند.

این طرح زیر نظر مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان و شیراز در حال اجرا می باشد.