پنج شنبه 02 08 1398

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 02 آبان 1398

درخشش دانشجویان رشته تکنولوژی اتاق عمل دانشگاه در دومین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویی اتاق عمل کشور

دومین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویی اتاق عمل کشور، ۱۵ تیرماه به میزبانی دانشگاه علوم‌پزشکی گناباد برگزار شد و این همایش با درخشش دانشجویان تکنولوژی اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همراه بود.

در این همایش که با حضور اعضا هیات بورد اتاق عمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیران گروه ها، اعضای هیات علمی و بیش از ۳۰۰ دانشجو از دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار گردید، بیش از ۳۷۵ مقاله ارائه شد که ازین تعداد ۲۷ مقاله به صورت سخنرانی و مابقی به صورت پوستر ارائه گردید.

در این میان دانشجویان تکنولوژی اتاق عمل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با ارسال ۲۷ مقاله به این همایش، توانستند از میان ۳۰۰ دانشجو و ۳۷۵ مقاله در این همایش، خانم ها نگین لارتی کارشناسی ارشد تکنولوژی اتاق عمل و فاطمه مرکی  کارشناسی ارشد تکنولوژی اتاق عمل به عنوان مقاله برتر کشور معرفی شوند.

همچنین امیرحسین سیاح دبیر انجمن علمی تکنولوژی اتاق عمل به عنوان رابط اجرایی برتر کشور در این همایش مورد تقدیر قرار گرفت.