پنج شنبه 02 08 1398

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 02 آبان 1398

برای اولین بار در استان اصفهان: افتتاح بخشهای درمان تخصصی ویژه مجرمان مبتلا به اعصاب و روان/ بخش اعصاب و روان ویژه نوجوانان پسر

در روز شنبه یکم تیرماه، مراسم افتتاح بخش درمان تخصصی ویژه مجرمان مبتلا به اعصاب و روان و همچنین بخش اعصاب و روان ویژه نوجوانان پسر بیمارستان شهید آیت ا... مدرس، با حضور معاون درمان دانشگاه

و جمعی از مسئولین بیمارستان و استان برگزار شد.

سرپرست بیمارستان شهید مدرس طی گفتگویی با خبرنگار وبدا در این خصوص گفت: برای اولین بار در استان اصفهان و همزمان با هفته گرامیداشت قوه قضاییه، بخش تخصصی ویژه درمان مجرمان مبتلا به بیماری های اعصاب و روان افتتاح شد.

دکتر خلیل امیر زاده در این ارتباط اظهار داشت: ماهانه شاهد ارجاع مجرمین مبتلا به بیماری های اعصاب و روان از سوی مراجع قضایی وشبه قضایی به این بیمارستان هستیم که ضرورت راه اندازی بخش تخصصی ویژه این بیماران احساس می شد.

وی بیان داشت: این بخش با بودجه ای بالغ بر 200 میلیون تومان بازسازی وتجهیز وبه لحاظ امنیتی وحفاظتی زیر نظر کارشناسان  ذیربط تمهید وبا ظرفیت 25 تخت به بهره برداری رسید.

سرپرست بیمارستان شهید مدرس اصفهان اعلام کرد: تاکنون این گروه از بیماران به صورت مشترک با بیماران عادی  در  یک بخش بستری می شدند که  بدلیل ویژگی‌های قضایی این گروه  از بیماران ، لازم بود در یک بخش تقویت شده از نظر حفاظتی وهم چنین با حضور ضابطان قضایی، این بیماران نگهداری و اقدامات درمانی صورت گیرد.

وی ادامه داد:  در سال گذشته  به طور متوسط  ماهیانه 10  مجرم مبتلا به بیماری اعصاب و روان به بیمارستان ارجاع داده می شد .

*بخش اعصاب و روان ویژه نوجوانان پسر برای اولین بار در استان اصفهان افتتاح شد

همچنین دکتر امیرزاده از افتتاح بخش اعصاب و روان ویژه نوجوانان پسر در راستای کاهش آسیب های اجتماعی خبر داد.

وی گفت: بخش اعصاب و روان ویژه نوجوانان پسر حسب مصوبه ستادی و شورای استانی حمایت های اجتماعی بر ما تکلیف شد، و سپس با بازسازی یک سازه موجود در 750 متر مربع وصرف 450میلیون تومان هزینه راه اندازی شد.

سرپرست بیمارستان شهید مدرس اعلام کرد : این بخش در فضای کاملا اختصاصی 180 مترمربعی و در قالب 16 تخت منفک در اتاق های مجزا با امکانات ورزشی، محوطه اختصاصی، سالن بازی های رایانه ای، اتاق آموزش وتحصیل، سالن غذاخو ری وتجهیزات مکفی کمک تحصیلی با بودجه ای بالغ بر160 میلیون تومان تمهید و راه اندازی وتحت نظر دو فوق تخصص روان پزشکی کودک ونوجوان وکادر مجرب به بهره برداری رسید.

دکتر امیرزاده گفت: این بخش قابلیت گسترش به 26 تخت را نیز دارد.

*افتتاح اولین بخش اعصاب و روان سالمندان در استان اصفهان

دکتر امیرزاده تصریح  کرد: همچنین در چهار ماه گذشته موفق به بهره برداری از اولین بخش اعصاب وروان سالمندان با دو بخش مردان با ظرفیت 10 تخت وزنان با 18 تخت وبا صرف هزینه ای بالغ بر 1میلیارد تومان برای نخستین بار در استان اصفهان شدیم.

وی  در تشریح درمان های مکمل اینگونه بیماران اعلام کرد: در همین راستا  سالن موسیقی درمانی با هزینه 500میلیون ریال بازسازی وتجهیز شده است و سالن ورز شی با 400 متر مربع و125میلیون تومان با کاربری دوگانه جهت پرسنل وبیماران راه اندازی شد.

سرپرست بیمارستان شهید مدرس اصفهان گفت:  با موسیقی درمانی در کنار روان درمانی، دارودرمانی وکار درمانی، بهبودی بیماران تسریع وبا ثبات می شود.

*بیمارستان شهید مدرس به مرکز جامع سلامت روان استان اصفهان مبدل می شود

دکتر امیرزاده با اشاره به اینکه  در آتیه نزدیک پروژه های در راستای  توسعه  وبازسازی بیمارستان  با گنجایش 40 تخت  وبخش کاردرمانی به بهره برداری می رسد، خاطر نشان کرد:  با تصویب وشروع عملیات طرح توسعه مرکز، طبق نقشه راه درمان 1404 استان، مرکز تخصصی شهید آیت الله مدرس تبدیل به مرکز جامع سلامت روان استان با حدود 700 تخت بستری  خواهد شد.

شایان ذکر است در این مراسم خانم دکتر فرشادی مدیر کل بهزیستی استان، مهندس جعفر زاده معاون عمرانی فرمانداری نجف آباد ، دکتر شبانی از بهزیستی، هیئتی از استانداری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ، شورای حمایت های اجتماعی استانداری استان و مسئولین  بیمارستان حضور داشتند.