دوشنبه 12 03 1399

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 12 خرداد 1399

hemayat.jpg

راه اندازی دفتر توسعه تجارت و مالکیت فکری در دانشگاه

به اطلاع می رساند معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اقدام به راه اندازی دفتر توسعه تجارت و مالکیت فکری ذیل مدیریت توسعه فناوری نموده است.

باتوجه به آغاز به کار این دفتر، متقاضیان می توانند جهت کسب مشاوره های لازم در موضوعات زیر از خدمات این دفتر استفاده نمایند:

*ثبت اختراع  داخلی و خارجی (نگارش ادعا نامه، توصیف و دیگر حوزه های مالکیت صنعتی مانند علائم تجاری و طرح صنعتی)

*روش های تجاری سازی موفق محصول

*الزامات جهت دانش بنیان شدن محصولات

*امور حقوقی شرکت ها و استارتاپ ها (نحوه ثبت شرکت، نحوه بستن قرار داد، سهم مالکین و ...)

*ارزیابی و ارزشگذاری ایده/ شرکت/ دانش فنی

گفتنی است آدرس دفتر توسعه تجارت و مالکیت فکری واقع در ساختمان شماره 4 ستاد مرکزی دانشگاه، طبقه اول، می باشد که خدمات مشاوره ها نیز در روزهای یکشنبه ها و سه شنبه ها مطابق با هماهنگی های صورت پذیرفته، ارایه می گردد.

شایان ذکر است متقاضیان جهت هماهنگی می توانند با شماره های 37923051-37923059 تماس گرفته و یا فرم درخواست مشاوره را  در صفحه مالکیت فکری سایت مدیریت توسعه فناوری (www.tech.mui.ac.ir/patents)   گرفته و تکمیل نموده و به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ایمیل نمایند.