دوشنبه 12 03 1399

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 12 خرداد 1399

hemayat.jpg

بازدید سرزده رییس دانشگاه از شبکه بهداشت و درمان خور و بیابانک

رییس دانشگاه، معاونین درمان و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دیگر مسئولین دانشگاهی، جمعه و شنبه ششم و هفتم اردیبهشت ماه، به صورت سرزده از شبکه بهداشت و درمان شهرستان خور و بیابانک بازدید به عمل آوردند.

بازدید مسئولین از مرکز شادن یغمائی شهرستان خور و بیابانک
جمعه شب ششم اردیبهشت ماه خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه از مرکز شادن یغمائی شهرستان خور و بیابانک به صورت سرزده بازدید به عمل آورد. در این بازدید که دکتر کلیدری معاون درمان و دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و همچنین مهندس بکرانی مسئول واحد تجهیزات پزشکی دانشگاه نیز حضور داشتند، ابتدا از واحدهای داروخانه، آزمایشگاه، مامایی و بخش اورژانس دیدن کردند و ضمن عرض خسته نباشید به پزشک و پرسنل حاضر، در جریان روند خدمات رسانی و مشکلات مرکز قرار گرفتند و به بررسی راهکارهای موجود پرداختند.
مسئولین روز شنبه هفتم اردیبهشت ماه نیز از واحدهای دیالیز و درمانگاه داخلی مرکز بازدید و با متخصصین داخلی و طب اورژانس، پزشکان عمومی مرکز و پرسنل سایر بخش ها دیدار نمودند.

بازدید مسئولین از مرکز خدمات جامع سلامت شهری خور
بازدیدکنندگان همچنین از مرکز خدمات جامع سلامت شهری خور بازدید به عمل آوردند و ضمن حضور در واحدهای بهداشتی، دندانپزشکی و مامایی و در دیدار با مراقبین سلامت، وضعیت شاخص های بهداشتی بر اساس سامانه یکپارچه بهداشت را بررسی و بر مراقبت های مادران باردار، بیماری غیرواگیر بویژه دیابت و فشارخون تاکید کردند و پس از آن از زحمات پرسنل مرکز قدردانی نمودند.

حضور مسئولین در ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان خور و بیابانک
در ادامه رییس و مسئولین دانشگاه با حضور در ستاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان خور، ضمن دیدار با کارشناسان حوزه فنی معاونت بهداشتی و اداری و مالی از واحد‌های مختلف نیز بازدید به عمل آوردند.

بازدید رییس و مسئولین دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت شهری فرخی
خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، دکتر یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه دکتر ترابی مدیر شبکه بهداشت ودرمان خوروبیابانک از مرکز خدمات جامع سلامت شهری فرخی بازدید به عمل آوردند.
در این دیدار بازدیدکنندگان طی نشستی با مسئول مرکز، همچنین شهردار و شورای اسلامی شهر فرخی به بیان مسائل و مشکلات پیش رو پرداخته شد و راهکارهای لازم توسط بازدیدکنندگان ارائه گردید.

بازدید مسئولین دانشگاهی از بیمارستان آفتاب هشتم شهرستان خور و بیابانک
رییس و مسئولین دانشگاه به همراه دکتر ترابی مدیر شبکه بهداشت و درمان خور و بیابانک، در بیمارستان آفتاب هشتم خور و بیابانک حضور یافتند.
در ابتدای این دیدار مسئولین از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید به عمل آوردند و طی نشستی در ارتباط با مسائل و مشکلات موجود به بحث و بررسی پرداختند.