دوشنبه 12 03 1399

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 12 خرداد 1399

hemayat.jpg

برگزاری همایش روز جهانی ایمنی و سلامت شغلی در دانشگاه

یکشنبه 8 اردیبهشت ماه، گروه مهندسی بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری انجمن علمی طب کار، بمناسبت روز جهانی ایمنی و سلامت شغلی با شعار«آینده ای ایمن و سالم از کار» A Safety and Healthy future of work ،

همایشی را در تالار فیروزه دانشگاه برگزار نمود.

این همایش با محوریت تاکید بر انجام معاینات شغلی در بخش صنوف بمنظور افزایش سطح سلامت شغلی شاغلین در این بخش برگزار گردید و از اتحادیه های صنوفی که در این زمینه فعالیت نموده بودند و بازرسان بهداشت کاری که دارای بهترین عملکرد در زمینه ترغیب این اتحادیه ها بودند تقدیر و تشکر به عمل آمد.

شایان ذکر است سازمان بین المللی کار (ILO) از سال 2003 با هدف پیشگیری از حوادث و بیماریهای شغلی مراسمی را در این روز که در ایران مصادف با 8 اردیبهشت ماه است برگزار می کند. روز جهانی ایمنی و سلامت شغلی در واقع یک فعالیت سالیانه بین المللی برای نهادینه کردن کار سالم و ایمن در سرتاسر جهان است که در 28 اوریل هر سال این مراسم برگزار می شود.

برگزاری این مراسم یک بخش مهم از استراتژی های جهانی سازمان بین المللی کار برای ارتقای ایمنی وسلامت شغلی در همه محیط های کاری است که باعث ارتقای آگاهی های مردم و همچنین افزایش امنیت و سلامت در محیط کار می شود .

همچنین سازمان بین المللی کار ILO از برگزاری این مراسم توسط کلیه دولتها، سازمانها و بخش های خصوصی و کارفرمایان و کارخانجات حمایت و پشتیبانی می کند.