دوشنبه 01 07 1398

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 01 مهر 1398

5555555555555_11880 copy.jpg

اطلاعیه معاونت بهداشتی به شهروندان درخصوص کاهش اثرات ناشی از آلاینده های هوا بر سلامت جامعه

معاونت بهداشتی دانشگاه طی اطلاعیه ای به منظور کاهش اثرات ناشی از آلاینده های هوا بر سلامت جامعه در روزهای آلوده، توصیه های بهداشتی زیر را به شهروندان ارائه داد:

۱) بیماران قلبی و ریوی و مبتلایان به آسم، در فضاهای باز فعالیت ننمایند و تا حد امکان از حضور در سطح شهر خودداری نموده و در منزل استراحت نمایند.

۲) به مدیران مدارس و مهدهای کودک توصیه می گردد کلیه فعالیت های فیزیکی و ورزشی در مهدهای کودک، مراکز پیش دبستانی و کلیه مقاطع تحصیلی مدارس را حذف نمایند و زنگ های تفریحی را نیز تا حد امکان در کلاس ها سپری نمایند.

۳) کلیه ورزشکاران و شهروندان از هرگونه فعالیت فیزیکی و ورزشی از جمله دویدن و پیاده روی در این شرایط در هوای باز خودداری نمایند.