یکشنبه 30 10 1397

آخرین بروز رسانی : یکشنبه, 30 دی 1397

برگزاری دوره آموزشی کارشناسان روابط عمومی منطقه هفت آمایشی کشور

روابط عمومی دانشگاه، یکشنبه ۱۶ دیماه، اقدام به برگزاری دوره آموزشی آشنایی با فضای مجازی و ارتباطات الکترونیک ویژه کارشناسان روابط عمومی منطقه هفت آمایشی کشور شامل دانشگاه های اصفهان، شهرکرد، کاشان و یزد، در سالن اجتماعات حکمت دانشگاه نمود.

در این دوره آموزشی که به منظور عرضه بهینه محتوا در فضای مجازی برگزار شد، خانم دکتر تقی پور دکترای ارتباطات، استاد دانشگاه آزاد خوراسگان و مدرس دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، در ارتباط با تاریخچه پیدایش اینترنت، تاریخچه ظهور شبکه های اجتماعی مجازی، ابعاد و ویژگی های رسانه های جدید، علل و انگیزه استفاده از شبکه های اجتماعی، تعریف وب و نسل های آن، خصوصیات شبکه های مجازی خصوصی، ویژگی ها، کاربردها و چالش های رسانه های اجتماعی، نظریه های مرتبط استفاده از شبکه های اجتماعی و .... به ارائه مطالب آموزشی پرداخت.