جمعه 26 07 1398

آخرین بروز رسانی : جمعه, 26 مهر 1398

ghza.jpg

انتخاب رییس پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه به عنوان پژوهشگر برگزیده کشور

در دومین روز از هفته‌ "پژوهش" مصادف با یکشنبه‌ ۲۵ آذر ماه از فناوران و پژوهشگران برتر دانشگاهی، پژوهشگاهی و دستگاه های اجرایی توسط معاون اول رییس جمهور، وزیر بهداشت، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور

و روسای دانشگاه های برتر و معاونین پژوهشی دانشگاه های کشور تقدیر به عمل آمد.

در نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور که در سالن اجلاس کشور برگزار شد، دکتر نضال صراف زادگان عضو هیات علمی و رییس پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گروه علوم پزشکی، آرش شاهین عضو هیات علمی گروه مدیریت دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه اصفهان در گروه علوم انسانی و هنر، امید عود باشی عضو هیات علمی دانشگاه هنر اصفهان در گروه علوم انسانی و هنر در بین پژوهشگران برگزیده کشور قرار گرفتند.

همچنین نوید نجات بخش آزادانی کارشناس برق و الکترونیک و رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و تولید کننده تجهیزات پزشکی به عنوان یکی از فناوران برگزیده در این جشنواره معرفی شد.

در این جشنواره در مجموع 18 پژوهشگر برتر در گروه های مختلف و 6 فناور برتر کشور معرفی شدند که پژوهشگران و فناوران اصفهان پس از تهران، بیشترین تعداد را در میان برگزیدگان داشتند.

گفتنی است اصفهان با حدود 170 دانشگاه و مرکز آموزش عالی و 280 هزار دانشجوی در حال تحصیل، دومین استان دانشگاهی کشور است.

"از 24 تا 30 آذر امسال به هفته پژوهش و فناوری نامگذاری شده است؛ شعار این هفته 'پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی ' می باشد."