پنج شنبه 02 08 1398

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 02 آبان 1398

برگزاری برنامه های رویداد کلینیک مقاله در مراکز آموزشی درمانی امام حسین (ع) و الزهرا(س)

اولین برنامه از رویداد کلینیک مقاله در مرکز آموزشی درمانی امام حسین (ع)، با حضور  دکتر رویا کلیشادی به عنوان داور علمی مقالات، نویسندگان داوطلب جهت شرکت در این برنامه و جمعی از علاقمندان برگزار گردید.

در این برنامه ضمن بررسی مقاله و مشخص نمودن اشکالات موجود، مشاوره‌ و راهنمایی های لازم درخصوص برطرف نمودن این اشکالات ارائه گردید.

دومین جلسه از رویداد کلینیک مقاله ، 19 آذرماه، در مرکز آموزشی درمانی الزهرا(س)، با حضور  دکتر مژگان مرتضوی و دکتر امیر بحرینی به عنوان داوران علمی، دکتر مهری خوشحالی به عنوان داور آماری، راحله طلوعی به عنوان مشاور اطلاعات، نویسندگان داوطلب جهت شرکت در برنامه و جمعی از اساتید و دانشجویان علاقمند تشکیل گردید.

جلسه با معرفی برنامه و اهداف آن توسط دکتر رویا کلیشادی سرپرست امور مجلات دانشگاه آغاز شد. بخش اول برنامه به ارائه سخنرانی توسط دکتر مرتضوی در خصوص اشکالات رایج در بخش‌های مختلف مقالات که باعث پذیرفته نشدن آن می‌شود و نحوه برطرف کردن آن اختصاص یافت.

در بخش دوم برنامه سه مقاله توسط داوران مورد بررسی قرارگرفت و مشاوره لازم به نویسندگان ارائه شد.