دوشنبه 19 09 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 19 آذر 1397

ساخت نخستین بیمارستان محلی استان در شهرستان بویین میاندشت

پنج شنبه 15 آذرماه، در مراسم بازدید معاون درمان وزارت بهداشت و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از زمین تخصیص یافته برای ساخت بیمارستان محلی در شهرستان بویین میاندشت، دکتر جان بابایی از احداث بیمارستان های محلی

برای شهرهای زیر 50 هزار نفری خبر داد.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بر اساس مصوبه وزارت بهداشت، احداث بیمارستان های محلی برای شهرهای زیر 50 هزار نفری در دستور کار داریم.

دکتر قاسم جان بابایی در بازدید از مرکز جامع خدمات سلامت بویین میاندشت و ساختمان آزمایشگاه که در دست ساخت است، اظهار داشت: وزارت بهداشت با همکاری بنیاد علوی ساخت بیمارستان محلی را در سطح کشور در دستور کار قرار داده است .

وی بیان داشت :با اجرای طرح تحول سلامت بیش از 3 هزار متخصص را در شهرهای کم برخوردار مستقر کرده ایم.

معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد: به منظور افزایش ماندگاری متخصصان در مناطق محروم، اقدام به افزایش پرداختی به آنها و ساخت پانسیون برای اسکان متخصصین در بیمارستان های مناطق محروم در دستور کار داریم.

معاون درمان وزارت بهداشت از افزایش سهمیه پزشکان متخصص در مناطق محروم خبرداد و افزود: امسال در اولین دوره 600 نفر از پزشکان متخصص را با تعهد 12 ساله به مناطق محروم اعزام نمودیم.

وی با اعلام اینکه این طرح طی سه سال با پوشش کامل مناطق محروم به اجر در می آید، افزود: سال آینده یک هزار پزشک با سهمیه بومی به مناطق محروم اعزام خواهد شد.

همچنین دکتر کلیدری معاون درمان دانشگاه گفت :طبق مصوبه وزارت بهداشت ساخت بیمارستان محلی بویین میاندشت به عنوان اولین بیمارستان محلی در استان اصفهان در دستور کار قرار گرفت.

دکتر کلیدری در  این مراسم بازدید،  اظهار داشت:  ساخت بیمارستان محلی بویین میاندشت در نقشه درمان استان دیده شده است که در این بیمارستان محلی، ضمن فراهم شدن تسهیلات زایمان، اقدام به ویزیت سرپایی می شود.

وی در تعریف بیمارستان محلی گفت:  ارایه خدمات شبانه روزی اورژانسی به بیماران از ویژگی یک بیمارستان محلی است.

دکتر کلیدری همچنین گفت: در حال حاضر اعتبارات این بیمارستان در برنامه وزارت بهداشت دیده شده است که برای 10 تا 15 تخت بیمارستانی در یک بیمارستان محلی به اعتباری بالغ بر 15 تا 20 میلیارد تومان نیاز است.