دوشنبه 19 09 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 19 آذر 1397

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در بازدید از بیمارستان محلی ورزنه: بهره‌برداری و تجهیز از بیمارستان محلی ورزنه در سال آینده

معاون توسعه و منابع دانشگاه، چهارشنبه ۱۴ آذرماه، در بازدید اعضای اعضای کمسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بیمارستان محلی ورزنه اظهار داشت: کلنگ احداث این بیمارستان که در حدود ۴ سال پیش بر زمین زده شد

و پس از یک توقف کوتاه، ساخت آن آغاز شده است، سال آینده تجهیز و به بهره برداری خواهد رسید.

دکتر علیرضا یوسفی بیان داشت: سرعت کار خوب بوده است و هفته گذشته طی جلسه ای اعتبارات آن دیده شده است که با پیگیری نمایندگان مجلس در صورت تامین اعتبار سال آینده به بیمارستان به بهره برداری خواهد رسبد.

وی با اشاره به اینکه تا پایان امسال ۴۰ میلیارد ریال آن تامین می گردد گفت: این بیمارستان محلی در مساحت ۳ هزار متر مربع ساخته می شود و تمام بخش های یک بیمارستان کامل را خواهد داشت.

وی افزود: تمام نمایندگان استان اصفهان پیگیر ساخت این بیمارستان هستند.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس:

کنترل بیماری سالک در شرق اصفهان اولویت کاری کمیسیون بهداشت در این سفر است

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ریشه کنی و کنترل بیماری سالک در شرق اصفهان به عنوان مهمترین مسئله در دستور ویژه و اولویت کمیسیون قرار می گیرد.

حسینعلی شهریاری بیان داشت: کمبودهای در حوزه بهداشت و درمان مناطق شرق و غرب اصفهان مشاهده شد که از سوی معاونین محترم وزارت بهداشت که در این سفر همراه ما بودند مورد بررسی قرار می گیرد.

دبیر کل مجمع خیران سلامت کشور نیز اعلام کرد: در بازدید میدانی صورت گرفته علاوه بر رفع مشکلات مراکز درمانی و بازدید از مراکز خیر ساز، تدابیر لازم در جهت رفع نیازهای نظام سلامت کشور صورت می گیرد.

وی ضمن تجلیل از اقدامات خیران سلامت استان اصفهان، بیان داشت: از خیران میخواهیم نسبت به کمبودهای سخت افزاری و نرم افزاری مناطق محروم  کمک کنند.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل نیز گفت: برخی دستگاه های اجرایی مثل منابع طبیعی و محیط زیست و تمام دستگاه های مسئول و دخیل در امر سلامت مردم باید قدم پیش بگذارند و فکر عاجل و گام جدی برای ریشه کنی سالک در منطقه شرق اصفهان انجام بدهند.

وی با دیدن وضعیت مردم ورزنه و شیوع سالک در این منطقه بسیار متاثر و متاسفم،اضافه کرد: کم آبی و خشکسالی بر منطقه شرق اصفهان حاکم شده است که باید از تجربه نیاکان برای مدیریت آب استفاده کرد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی:

هلالِ درمانی در شرق اصفهان راه اندازی شود

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور ریشه کنی سالک از شرق اصفهان و توسعه درمانی در این منطقه باید یک هلال درمانی در شرق ایجاد کرد.

دکتر حیدرعلی عابدی در بازدید به همراه اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از منطقه شرق اصفهان اظهار داشت: به منظور رسیدن به هلال درمانی در شرق اصفهان باید بیمارستان های ناحیه ای در ورزنه و کوهپایه و نیک اباد احداث و پلی کلینیک های سطح دو در ده نقطه از شرق اصفهان ایجاد شود.

وی با بیان اینکه غفلت تاریخی را در شرق اصفهان شاهدیم، ادامه داد: در هر شهرستانی شاهد وجود شبکه های بهداشت و درمان هستیم که علاوه بر ارایه خدمات درمانی، خدمات تشخیصی و بهداشتی انجام می گیرید، که در شرق اصفهان به دلیل وابسته بودن به شهر اصفهان فقط خدمات بهداشتی انجام گرفته است.

دکتر عابدی افزود: اگر شرق اصفهان یک شهرستان جدا بود و صاحب مدیر شبکه و صاحب یک بیمارستان و دارای یک مرکز تشخیصی بود، همچون سایر شهرستان ها به راحتی میتوانست امکانات درمانی جذب کند و این درحالی که شرق اصفهان شهرستان جداگانه نبوده و وابسته به شهر اصفهان است.

وی در خصوص شیوع سالک در ورزنه گفت: برای کنترل و ریشه کنی بیماری سالک حتی باید از کمک متخصصین بهداشت جهانی استفاده کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی هدف کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بازدید شرق و غرب اصفهان را نظارت و بررسی حوزه سلامت در این دو منطقه مطرح کرد و گفت: در این سفر سه روزه اعضای کمیسیون و معاون وزیر بهداشت به اصفهان کمبودهای درمانی این مناطق کمتر برخوردار رصد میشود.