دوشنبه 19 09 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 19 آذر 1397

مدیر روابط عمومی دانشگاه خبرداد: معتادان تزریقی، بیشترین مبتلایان به ایدز در استان/ تولد بیش از ۳۳ نوزاد سالم از مادران مبتلا به ایدز

دکتر کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی دانشگاه طی گفتگویی گفت: با وجود آنکه بیشترین آمار مبتلا به ایدز در معتادان تزریقی بوده، اما الگوی ابتلا به ایدز در استان در حال تغییر است.

دکتر کیانوش جهانپور اظهار کرد: با وجود همه پیشرفت ها در زمینه درمان های موجود برای ایدز، عمر بیمار مبتلا به این بیماری می تواند افزایش پیدا کند، این بیماری همچنان درمان ندارد اما به راحتی قابل پیشگیری است.

وی ادامه داد: پاره ای از موارد پیشگیری ایدز، اصلاح سبک زندگی، پرهیزکاری جنسی، جلوگیری از اعتیاد تزریقی  و پرهیز از سرنگ مشترک می باشد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه عنوان کرد: متأسفانه  در ایران و در استان اصفهان بیشترین موارد ابتلا به ایدز را معتادان تزریقی شامل می شود اما الگوی آن در حال تغییر به سمت ابتلا به روابط جنسی نامتعارف و نامشروع در حال حرکت است.

دکتر جهانپور تصریح کرد: هر نوع اعتیادی ممکن است به اعتیاد تزریقی بیانجامد و این نوع اعتیاد آسیب های زیادی از جمله ایدز را در صورت استفاده از سرنگ مشترک به دنبال دارد.

وی خاطر نشان کرد: بیش از 33 نوزاد متولد شده از مادران مبتلا به ایدز سالم به دنیا آمدند که یک موفقیت و رکورد کشوری و بین المللی در این حوزه محسوب می شود که حاصل شناسایی افراد و پیگیری و درمان مادران مبتلا به ایدز بوده است.