پنج شنبه 28 06 1398

آخرین بروز رسانی : پنج شنبه, 28 شهریور 1398

5555555555555_11880 copy.jpg

برنامه های هفته جهانی ایدز در شهرستان سمیرم

شبکه بهداشت و درمان سمیرم بمناسبت فرارسیدن روز جهانی ایدز و هفته اطلاع رسانی این بیماری، همایش بزرگ ایدز را  با مشارکت عموم مردم و مسئولین، دهیاران و شوراها، معلمین و دانش آموزان مقطع متوسطه برگزار نمود.

در این همایش که توسط  پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت مهرگرد و حیدرآباد و  با  همکاری بخشداری وردشت در محل ورزشگاه روستای فتح آباد برگزار گردید، تقریبا 450نفر از اهالی رو ستاهای مختلف حضور داشتند.

در این همایش تیموری کارشناس مسئول مبارزه با بیماریهاطی سخنانی بر اهمیت تشخیص و درمان عفونت اچ آی وی و همچنین شعار روز جهانی ایدز تاکید نمود.

در ادامه خانم قربانی کارشناس مبارزه با بیماریهای واگیر در خصوص کلیات اچ آی وی بر اساس  رویکرد نوین آموزش و همچنین اهمیت و نحوه نمونه گیری توضیحاتی ارائه داد.

شایان ذکر است بعد از اجرای برنامه های هنری و برگزاری مسابقه و اهداء جوائز ، در پایان از حدود 83نفر تست تشخیص سریع اچ آی وی گرفته شد.

همچنین بمناسبت هفته جهانی ایدز، برنامه های آموزشی توسط بهورز خانه بهداشت ماندگان جهت بانوان بسیجی درپایگاه بسیج خواهران روستای ماندگان برگزارگردید.

در این برنامه ها درمورد تعریف بیماری ایدز وراه های پیشگیری، راه انتقال بیماری وتاکید برانجام تست اچ ای وی مبنی برشعار هفته ایدز "من هم تست میدهم" انجام شد .

*راه اندازی مینی بوس ایدز با هدف اطلاع رسانی عمومی در سطح شهر سمیرم

11 آذرماه، شبکه بهداشت و درمان سمیرم به مناسبت روز جهانی ایدز، مینی بوس ایدز را با همکاری و مشارکت شهرداری سمیرم با هدف اطلاع رسانی و انجام آزمایش داوطلبانه اچ آی وی در سطح شهر سمیرم راه اندازی نمود.

در این اقدام که با استقبال کم نظیر مردم بخصوص جوانان روبرو شد، حدود 100مورد آزمایش تست تشخیص سریع قرار گرفتند و پمفلتهای آموزشی در بین جوانان و عموم مردم توزیع گردید.

*همایش بیماری ایدز در روستای سیور سمیرم

15 آذرماه، دومین همایش ایدز در روستای علی آباد سیور با همکاری مرکز بهداشتی درمانی چهارراه و دهیاری و شورای روستای سیور و علی آباد برگزار شد .

دراین همایش که نماینده بخشدار و اعضای شورای بخش پادنا سفلی، اعضای شورا و دهیاران منطقه چهارراه، مسئول واحد گسترش و مدیر آموزشگاه بهورزی و کارشناس برنامه ایدز حضور داشتند، کارشناس برنامه خانم قربانی در مورد راههای انتقال  بیماری ایدز و نیز راههای کنترل بیماری و اهمیت انجام تست HIV آموزشهای لازم را دادند .

گفتنی است در پایان همایش از افراد تست HIV انجام شد.