دوشنبه 19 09 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 19 آذر 1397

یک روز پژوهشی سنجابی در دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه

دوازدهم آذرماه هم‌زمان با روز جهانی معلولان، تور پژوهشی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه، برگزار شد.

این برنامه از ساعت ۱۱:۳۰ آغاز شد. در این تور که رییس دانشگاه به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، روسای ستادی و مسئولین دانشکده علوم توانبخشی و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند، غرفه‌هایی نیز برپا شده بود که غرفه‌ی wikifoot در بین غرفه‌ها توجه بیشتری را به خود جلب کرده بود.

این غرفه توسط دکتر سعید فرقانی عضو هیات علمی گروه ارتوپدی فنی دانشکده علوم توانبخشی برنامه ریزی شده بود.

همچنین پوسترهای برگزیده‌ی این دانشکده از گروه‌های مختلف به نمایش گذاشته شده بود که توسط نویسنده‌ی پوستر ارائه می‌شد.

پس از دیدار از غرفه‌ها و ارائه پوسترها ، شرکت کنندگان به تالار اصفهان راهنمایی شدند. در تالار دکتر فاطمه درخشنده رییس دانشکده علوم توانبخشی برای شناخت هر چه بیشتر شرکت کنندگان در خصوص گروه‌ها، کلینیک‌ها، مراکز تحقیقاتی و ... دانشکده سخن گفت و دکتر ابراهیم صادقی معاون پژوهشی دانشکده  طی سخنانی وضعیت، اهداف و ... پژوهشی دانشکده را تشریح نمود.

پس از آن نوبت به ارائه پوستر در سه دقیقه رسید و دکتر زهرا سادات رضائیان در خصوص آستئوآرتریت، دکتر حسین سورتیجی در خصوص فلج مغزی و دکتر لیلا قسیسن مسئول کمیته تحقیقات دانشجویی در خصوص کمیته سخن گفت.

در ادامه به ۳ دانشجوی پر تلاش کمیته تحقیقات دانشجویی لوح تقدیر همراه با هدیه اهدا شد.

دکتر حق جوی جوانمرد معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ضمن تقدیر از دست اندرکاران، ماه پژوهش را به همه‌ی شرکت کنندگان تبریک گفت و برای دانشکده علوم توانبخشی آرزوی موفقیت روزافزون در امر پژوهش نمود.

وی در پایان سخنان از دکتر فاطمه درخشنده درخواست کرد که با شعری از سرودهای خود برنامه را به پایان رساند و با شعر زیبای دکتر درخشنده برنامه به پایان رسید.

شایان ذکر است انتخاب روز تور پژوهشی دانشکده علوم توانبخشی در روز ۱۲ آذرماه متقارن بودن این روز با روز جهانی معلولان بود و با شعارهای ناتوانی محدودیت نیست، با هم تواناتریم، پائیز از پژوهش لبریز و بدون تحقیق تصمیم نگیرم برگزار شد.