دوشنبه 19 09 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 19 آذر 1397

برگزاری جلسات آموزشی ایدز به مناسبت روز جهانی وهفته اطلاع رسانی ایدز توسط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان

مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، به مناسبت فرارسیدن روز جهانی ایدز و هفته اطلاع رسانی این بیماری، اقدام به برگزاری جلسات آموزشی در این خصوص در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش و مدارس نمود.

*برگزاری جلسه آموزشی ایدز در مرکز خانه اصفهان

در روز شنبه دهم آذرماه و همزمان با فرارسیدن روز جهانی ایدز، خانم محمدی کارشناس مبارزه با بیماری های مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان در محل سالن اجتماعات دبیرستان هفتم محرم، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی برای اولیاء دانش آموزان کرد. این برنامه با هدف ارتقاء دانش و نگرش والدین در زمینه بیماری ایدز برگزار شد.

در ابتدای جلسه بر لزوم پیشگیری از ابتلا به این بیماری تاکید شد و در ادامه علائم بیماری، راههای انتقال و عدم انتقال و شیوه های پیشگیری از بیماری ایدز بیان گردید.

*برگزاری جلسه آموزش ایدز در مدرسه ایمان خانه اصفهان

در روزهای شنبه دهم و یکشنبه یازدهم آذرماه، به مناسبت روز جهانی ایدز، جلسه آموزشی در رابطه با بیماری ایدز در محل نمازخانه و دفتر مدیر مدرسه ایمان خانه اصفهان برگزار شد.

این برنامه توسط خانم فاضل پور کارشناس مامایی مرکز خدمات جامع سلامت خانه اصفهان برای دو گروه از اولیاء دانش آموزان و معلمین مدرسه در دو روز متوالی برگزار شد.

در ابتدای جلسه کارشناس مربوطه اهمیت خودمراقبتی و پیشگیری از بیماری ایدز را برشمرده و علائم و نشانه‌های اچ ‌آی ‌وی/ایدز، دوره نهفتگی بیماری، راههای انتقال و عدم انتقال و پیشگیری از ابتلای به این بیماری را به طور کامل مورد بحث قرار داد.

در ادامه باورهای غلط در مورد ویروس  HIVو نحوه تشخیص بیماری، سیر بیماری، علایم و تظاهرات آن توضیح داده شد. در پایان آدرس مراكز آزمایش ایدز (رپید تست) و اطمینان خاطر از محرمانه بودن نتایج این آزمایشات و درمان رایگان درصورت تشخیص قطعی بیماری با تستهای تکمیلی به حاضرین جلسه آموزش داده شد.