شنبه 26 08 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 26 آبان 1397

در نشست هم اندیشی روسا و معاونت های غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۷ کشور مطرح شد: ضرورت تشدید نظارتها و مراقبت از تامین دارو و تجهیزات پزشکی

15 آبان ماه، نشست هم اندیشی روسا و معاونت های غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۷ کشور با حضور دکتر غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا ودارو کشور به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد برگزار شد.

در این نشست که روسای دانشگاه های قطب هفت کشور شامل دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، کاشان، يزد و شهركرد در پانزدهمين روز از آبان ماه ۹۷ در سالن ابن سينا مجتمع رحمتيه شهرکرد و با محوریت بررسی مشکلات و چالش هاي معاونت هاي غذا و داروي منطقه هفت کشور و بيان نقطه نظرات و پيشنهادات شرکت کنندگان برگزار شد.

همچنین در این نشست گزارش اقدامات انجام شده در شش ماهه اول سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از سوی معاون غذا و داروي اين دانشگاه ارائه و پس از تشکيل کارگروه هاي مديريتي، جمع بندي مباحث ارائه شده صورت گرفت.

دکتر غلامرضا اصغری معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو در این نشست با بیان اينکه استراتژي دشمنان ملت بر ایجاد نارضايتي، محدوديت و گرفتاري براي مردم است اظهار داشت: همه ما بايد تلاش کنيم بر خلاف اين هدف و خواست دشمن، عمل کنیم و همچنان خدمات حوزه سلامت و دسترسی مردم به این خدمات را ارتقاء دهيم.

رئیس سازمان غذا و دارو کشور در این نشست بر تداوم اجراي برنامه تحول نظام سلامت با قوت و جدیت بيشتر و تامین دارو و تجهيزات درمانگاه ها و کلينيک هاي دولتي و خصوصي تاکيد کرد و گفت: طي دو ماه اخير ستاد تدابیر ويژه مقابله با تحريم ها در وزارت بهداشت تشكيل شده و هر شنبه مباحث مرتبط با تحريم ها و تاثير آن بر تامين دارو و تجهيزات پزشكي بررسي و چاره انديشي مي شود.

وی همچنین خاطر نشان کرد: خوشبختانه امروز ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز در کشور تولید مي شود و با توجه به اينکه هنوز بيش از ۷۰ درصد تجهيزات پزشكي وارداتي است، بايد بر توان توليد داخلي تكيه و آن را تقويت كرد.

دکتر اصغری اولویت آینده کشور را تقویت تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی دانست و گفت : از این مسیر در شرايط تحريم و تهدید، می توان از عوارض تحریم ها کاست.

رئیس سازمان غذا و دارو، در پایان تامین دارو و تجهیزات و مديريت هزينه ها را از اولويت هاي حوزه سلامت در شرايط کنوني کشور عنوان کرد.

دکتر طاهره چنگیز رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سرپرست قطب ۷ کشور نیز در اين نشست، اقدام بيمه ها بويژه بيمه سلامت براي پرداخت بخشي از مطالبات دانشگاه هاي علوم پزشکي را موجب گشايش در امور دانشگاه ها دانست و اظهار داشت: اقدامات خوبي در مناطق در راستاي نظارت، تشكيل كميته هاي مختلف براي مديريت مصرف، خريد و سامان دهي انبار ها بر حسب نياز و پيش بيني موارد ضروري صورت گرفته است.

دکتر چنگیز افزود: تحریم سراسر تهدید نیست و چه بسا از فرصت تحريم ها مي توان براي اصلاح سيستم موجود استفاده کرد.

شایان ذکر است دکتر اصغری معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و داروی کشور در سفر خود به اصفهان،  از ساختمان جدید معاونت دانشجویی فرهنگی و خانه دانشجو دانشگاه نیز بازدید نمود.