شنبه 26 08 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 26 آبان 1397

برگزاری پنل "ماندن یا رفتن؟ ازرویا پردازی تا واقعیت ..." توسط دفتر یوسرن دانشگاه

رویداد تحت عنوان "ماندن یا رفتن؟ از رویا پردازی تا واقعیت ..." که در تاریخ 14 آبان ماه در تالار طباطبایی دانشکده پزشکی برگزارشد، با استقبال بیش از 170 نفراز دانشجویان همراه بود.

در این مراسم، پس از معرفی دفتر توسط گلابچی دبیر دانشجویی دفتر و معرفی شبکه بین المللی یوسرن توسط علیرضا صمیمیت، مدیردفاتر یوسرن، اساتید گرانقدری همچون دکترمهدی نعمت بخش ، دکتر منصور صالحی،  دکترعلی اصغر پورشاه نظری و دکتر حسین صادقی علاوه بر بیان تجربیات خود از جنبه های متفاوت به بررسی چالش ها و فرصت های موجود در موضوع مهاجرت پرداختند.

علاوه براین، گزارش های تصویری با اساتید مقیم خارج از کشور، سمر سید یا حسین و دکتر باکی جعفر زاده وهمچنین گزارش تصویری اختصاصی با دکتر نیما رضایی موسس و رئیس شبکه یوسرن،  نیز به نمایش گذاشته شد و درنهایت نیز دانشجویان به بیان سوالات خود از اساتید حاضر پرداختند.

لازم به ذکر است شبکه ی جهانی آموزش و پژوهش های علمی یوسرن (USERN)، از ابتدای سال 2016 میلادی با هدف گسترش آموزش و پژوهش های علمی اخلاق محور و فعالیت های بشردوستانه و فرهنگی و در نهایت پیشرفت علم ایجاد شده است.

اجرای فعالیت ها و پروژه های بین المللی بین رشته ای و ایجاد بستری برای ارتباط بهتر میان پژوهشگران و فعالان فرهنگی جوان و دانشمندان مجرّب در تمام دنیا از برنامه های فعلی این شبکه است. بورد مشاورین علمی این شبکه متشکل از دانشمندان یک درصد برتر دنیا در تمام رشته های علمی و برندگان جایزه ی نوبل می باشد.