شنبه 26 08 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 26 آبان 1397

‍اجرای مانور آمادگی تیم‌های واکنش سریع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مواجهه با بیماری‌های نوپدید

مانور آمادگی تیم‌های واکنش سریع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مواجهه با بیماری‌های نوپدید در شهرستان مبارکه اجرا شد.

دکتر غفور راستین مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان در این خصوص اظهار کرد: مانور آمادگی تیم‌های واکنش سریع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مواجهه با بیماری‌های نوپدید در راستای اهداف قرارگاه زیستی استانداری در شهرستان مبارکه اجرا گردید.

وی با بیان اینکه در این قرارگاه، دانشگاه علوم پزشکی مسئولیت کارگروه انتقال و تریاژ مصدومان را بر عهده دارد، افزود: در راستای اجرای سناریوی مانور، در ابتدا وجود تعدادی بیمار مشکوک به آنفولانزای فوق حاد پرندگان در یک مرغ‌داری به مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان مبارکه گزارش شد، در ادامه، این مرکز طبق فرایندهای موجود، ضمن اعزام آمبولانس‌های مجهز به تجهیزات مقابله با این بیماری، تیم‌های بهداشت مبارزه با بیماری‌‌ها و بهداشت محیط، دامپزشکی، شهرداری، نیروی انتظامی و بیمارستان مبارکه را آماده‌باش کرد.

دکتر راستین خاطرنشان کرد: همه تیم‌ها ضمن حضور در محل، هر یک وظایف تخصصی خود را بر اساس پروتکل‌های موجود انجام دادند و سپس با رعایت اصول ایمنی و حفاظت شخصی، بیماران را به بیمارستان منتقل کردند؛ در بیمارستان هم ضمن رعایت اصول ایمنی تحت مراقبت و درمان قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: در این مانور شبکه بهداشت شهرستان مبارکه و زیرمجموعه آن، به طور کامل، جدی و سخت‌کوش حضور داشتند و توانمندی‌های آنان مورد ارزیابی قرار گرفت که نتیجه این ارزیابی به آنها اعلام خواهد شد.