شنبه 26 08 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 26 آبان 1397

برگزاری ژورنال کلاب تحت عنوان "عوامل موثر در زمین خوردن افراد مبتلا به سکته‌ی مغزی"

دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه، در روز۱۳ آبان ماه،  ژورنال کلاب گروه فیزیوتراپی را  با عنوان "عوامل موثر در زمین خوردن افراد مبتلا به سکته‌ی مغزی" در سالن معرفت دانشکده برگزار نمود.

ارائه دهنده این ژورنال کلاب، محمد ربانی نیا دانشجوی کارشناسی فیزیوتراپی، دبیر علمی دکتر احسان قاسمی و هماهنگ کننده دکتر طیبه روغنی بودند.

دکتر قاسمی دبیر علمی این ژورنال کلاب، طی گفتگویی اظهار کرد: یکی از مشکلات اصلی در بیماران مبتلا به سکته مغزی زمین خوردن بعد از ابتلاء به این عارضه می باشد، عوامل مختلفی در ایجاد این اتفاق موثر هستند و این عوامل را می‌توان به عوارض فیزیکی و سایکولوژیک در این بیماران تقسیم نمود.

این عضو هیات علمی دانشکده علوم توانبخشی ادامه داد: از عوامل فیزیکی موثر در ایجاد این مشکل می توان به ایجاد اسپاستیستی در عضلات اطراف مچ پا، ضعف عضلات و ایجاد عدم تقارن در راه رفتن این بیماران اشاره نمود و از عوامل موثر سایکولوژیست در ایجاد این عارضه بحث افسردگی در این بیماران می‌باشد.

دکتر احسان قاسمی هدف از برگزاری این ژورنال کلاب‌ها را، آشنایی دانشجویان با نحوه‌ی برگزاری این جلسات علمی عمومی و ایجاد انگیزه سئوال و پرسش  در بین آن‌ها عنوان کرد و افزود: آشنایی دانشجویان با مشکلات مربوط به بیماران مبتلا به سکته مغزی و ارتقای مهارت در عرصه بالین به طور موثر در جهت کاهش آلام این بیماران، از اهداف دیگر برگزاری این جلسه می باشد.

شایان ذکر است گروه فیزیوتراپی این ژورنال کلاب‌ها را بطور ادواری برگزار می‌ نماید.