شنبه 26 08 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 26 آبان 1397

ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به بیش از یک هزار زائر اربعین از سوی تیم اعزامی اورژانس اصفهان

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: تیم اعزامی اورژانس اصفهان برای پوشش امداد-سلامت زائران اربعین در مدت حضور در مسیر راهپیمایان اربعین به بیش از یک هزار زائر، خدمات فوریت‌های پزشکی ارائه کردند.

دکتر غفور راستین اظهار کرد: تیم اعزامی اربعین حسینی از سوی اورژانس پیش‌بیمارستانی اصفهان، از تاریخ 29 مهرماه تا 11 آبان سال جاری به یک هزار و 248 نفر از زائران کربلای معلی خدمات فوریت‌های پزشکی ارائه کرد که از مجموع این افراد یک هزار و 204 نفر با تلاش پرسنل اورژانس به صورت سرپایی درمان و 44 نفر پس از دریافت خدمات درمانی اولیه به بیمارستان منتقل شدند.

وی خاطرنشان کرد: تیم‌های اعزامی اورژانس پیش‌بیمارستانی در تاریخ 28 مهرماه امسال با 7 دستگاه آمبولانس مجهز و 15 نفر تکنسین از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بدرقه خانم دکتر چنگیز رییس این دانشگاه و معاونین و سایر مسئولان، عازم استان کرمانشاه شد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: از مجموع تیم اعزامی سازمان اورژانس اصفهان، 2 دستگاه آمبولانس و 5 نفر نیرو در کمربندی غربی کرمانشاه به سمت ایلام؛ در پلیس راه عین الکش و ماهیدشت، 2 دستگاه آمبولانس و 4 نفر نیرو در کمربندی شرقی کرمانشاه منتهی به خروجی کرمانشاه؛ در جایگاه بعثت و پمپ بنزین ایلیا، یک دستگاه آمبولانس و 2 نفر نیرو در شهر بیستون، یک دستگاه آمبولانس و 2 نفر نیرو در شهر صحنه و یک دستگاه آمبولانس و 2 نفر نیرو در شهر کنگاور مستقر شدند.

دکتر راستین با بیان اینکه در این مدت، اورژانس اصفهان 720 نفر ساعت استقراری داشتند، گفت: استقراری‌ها از ساعت 8 صبح تا 8 شب در حاشیه جاده و موکب‌ها انجام می‌شد.

وی افزود: واحد تعمیرات سیار اورژانس استان اصفهان نیز در 19 روز استقرار در استان خوزستان 55 مورد تعمیرات روی آمبولانس‌های بنز اسپرینتر 314، 315 و اتوبوس آمبولانس‌های اورژانس انجام داد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان ادامه داد: این آمبولانس‌ها از سراسر ایران برای ارائه خدمات به زائرین اربعین در مرز چذابه و شهر اهواز مستقر بودند که در صورت نیاز به تعمیرات و رفع نقص ،این تعمیرات توسط واحد تعمیرگاه سیاراورژانس استان اصفهان انجام شد.

دکتر راستین اظهار کرد: واحد تعمیرات سیار اورژانس اصفهان در این مدت 570 نفرساعت خدمت ارائه کرد.