شنبه 26 08 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 26 آبان 1397

ویزیت و درمان دندانپزشکی زائرین در اربعین سال جاری

دکتر علیرضا فرزانه خو عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه طی گفت و گویی با اشاره به ارایه خدمات 10 روزه تیم دندان پزشکی دانشگاه در مراسم اربعین حسینی امسال به زائران، اظهار کرد:

تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از تاریخ 29 مهرماه فعالیت خود را در این حوزه در عراق آغاز کرد و ارایه خدمات پزشکی و دندان پزشکی به زائران تا هشتم آبان ماه ادامه داشت.

وی با بیان مراجعه بیش از 700 زائر به مراکز ارایه خدمات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مسیر پیاده روی اربعین ، گفت: سه نفر دندانپزشک، یک پرستار و یک تکنسین فنی در این تیم همکاری داشتند و روزهایی که آمار مراجعه کنندگان به درمانگاه کم بود، علاوه بر خدمات تسکین دندان درد و کشیدن دندان، خدمات ترمیمی هم به زائران ارایه می شد.

وی یادآور شد: مراجعه کنندگان به درمانگاه برای گرفتن خدمات دندانپزشکی از همه گروه های سنی بودند و حدود 60 درصد افراد ایرانی و بقیه زائران عراقی، پاکستانی و ... بودند.

دکتر فرزانه خو با تاکید بر اینکه عهده دار همه این فعالیت و ارایه خدمات تیم پزشکی اعزامی از اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی بود، گفت: با اعزام هیئت تیم پزشکی، پرستاران و بهیاران، سعی در ارایه خدمات بهینه به زائران اربعین حسینی داشتیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: علاوه بر خدمات دندان پزشکی، خدمات پزشکی، بهداشتی و درمانی، پوست و مو و پرستاری هم به متقاضیان ارایه می شد که تیم های اعزامی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در موکب هلال احمر اصفهان حضور داشتند.