شنبه 26 08 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 26 آبان 1397

1 7.jpg

طرح جایگزینی کیسه های پارچه ای به جای پلاستیک در نانوایی ها

واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، آبانماه سال جاری، جلسه آموزشی را با موضوع بیان مشکلات نانواییها با حضور مسئولین و اعضای اتحادیه نانوایان در محل ساختمان این اتحادیه برگزار نمود.

مهندس طاهری مسوول واحد بهداشت محیط مرکز در ابتدای سخنان خود با توجه به اهمیت مصرف نان باکیفیت و سالم عنوان کرد : در جوامع 45 درصد مصرف پروتیین مردم از نان تامین می شود و یکی از مهمترین غذای مصرفی مردم بوده که نان با کیفیت و سالم نقش تعیین کننده ای در سلامت افراد جامعه دارد که حفظ شرایط بهداشتی طبخ و عرضه از مزرعه تا سفره می بایست رعایت شود. وی افزود: نان سالم نانی است که در تهیه آن از خمیرمایه استفاده شده و افزودنی های دارای مجوز های بهداشتی باشد.

وی سپس به بیان عمده مشکلات موجود در نانوایی ها پرداخته و گفت جابجایی مداوم کارگران باتجربه و استفاده از کارگران آموزش ندیده، نداشتن اتاق استراحت مناسب، نگهداری میز سردکن نان در بیرون از مغازه، استعمال دخانیات توسط پرسنل، چانه کردن نان به همراه دریافت پول توسط یک نفر، مناسب نبودن درب های ورودی که باعث وارد شدن حشرات و جوندگان به داخل محل می شود و همچنین توزیع نان خانگی فاقد مشخصات از جمله اهم این مشکلات می باشد.

مهندس طاهری ادامه داد: از آن جایی که سردکردن نان در نایلونهای پلاستیکی باعث افت کیفیت نان می شود لذا با همکاری شهرداری، اتحادیه مربوطه، مرکز بهداشت و سازمان محیط زیست و با هدف حفظ محیط زیست و ارتقای سطح سلامت جامعه، بزودی کیسه های پارچه ای با حجم مشخص، هزینه پایین و جنس مناسب توسط اتحادیه در اختیار واحدهای نانوایی قرار خواهد گرفت که در این خصوص آموزش های لازم به حاضرین داده شد.