شنبه 26 08 1397

آخرین بروز رسانی : شنبه, 26 آبان 1397

‍امضاء تفاهم نامه توسعه پزشکي شهرداری اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

توسعه کانون‌های سلامت و تشکیل مجمع سلامت در محلات شهر اصفهان، فراگیر شدن سلامت در جامعه با تعامل و انجام فعالیت‌های بین بخشی از مهم ترین اهداف و رویکردهای این تفاهم نامه است.

مرتضی رشیدی، معاون اجتماعی سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری اصفهان در این خصوص اظهار داشت: بر اساس این تفاهم‌نامه شهرداری اصفهان متعهد شده که در خانه‌های ۱۶ گانه سلامت و ۲۲۰ کانون سلامت تحت پوشش خود، برای توانمندسازی مخاطبان از طریق برگزاری کارگاه‌های علمی، اطلاع‌رسانی عمومی و تبلیغات محلی اقدام کند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز بر اساس این تفاهم نامه تعهد کرده برای همکاری، هدایت و تسهیل فرایند تدوین سیاست و اجرای مداخلات سلامت محور مرتبط با سلامت محلات، با در اختیار قراردادن شاخص‌ها، آمار و اطلاعات موجود بر اساس پژوهش‌های انجام شده، اقدامات سلامت محوردستگاه و افراد موثر در سطح جامعه را با ارائه گزارش هایی تشریح کند.

وی اظهارکرد: مدت تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دو سال تعیین شده است.