جمعه 23 09 1397

آخرین بروز رسانی : جمعه, 23 آذر 1397

معاون بهداشتی وزارت بهداشت در اصفهان : دیدجامعی باید در حوزه پیشگیری شکل بگیرد

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:  لازم است که در تمامی مناطق و مراکز بهداشتی دید جامعی در حوزه پیشگیری شکل بگیرد .

دکتر رییسی در بازدید از مرکز سلامت جامعه مرحوم حاج احمد محکم کار اظهار داشت:پیشگیری مهمترین اصل کار حوزه بهداشتی است و باید در این حوزه دید جامعی شکل بگیرد.

وی بیان داشت: در مراکز سلامت باید دغدغه این وجود داشته باشد که آمار جامع و کاملی از بیماریهای مختلف بدست آورند، باید آمار دقیقی از بیماری دیابت، ‌چاقی، اضافه وزن،  سوء تغذیه و  سلامت روان در مناطق تحت پوشش مراکز بهداشتی و بیماری های ناشی از شغل و غیره بدست آورد.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت تصریح کرد:  نباید فعالیت در حوزه بهداشتی به آموزش ختم شود، هرچند آگاه سازی مردم و آموزش صحیح به مردم جزء مهم کار است اما وظیفه مهمتر رصد بیماریهاست، اینکه درکجای نمودار بیماری ها قرارگرفتیم و علت یابی کنیم و در حوزه پیشگیری از آن برنامه ریزی شود، به عنوان مثال در حوزه بهداشت حرفه ای تنها بسنده کردن به آموزش و باز کردن بهداشت حرفه ای و آگاه کردن شاغلین که در حین کار مواظب مسائل ایمنی و سلامتی خود باشند کافی نیست بلکه باید دانست در منطقه تحت پوشش چه رسته از بیماریها وجود دارد.

وی داشتن آمار دقیقی از بهداشت روان در هر منطقه، اطلاعاتی از قبیل: چه میزان اعتیاد هست، بیماریهای وابسته به اعتیاد، کنترل آسیب‌های ناشی از اعتیاد مثل کودک آزاری و همسر آزاری در هر منطقه، بسیارمهم است، گفت: هدف ما از ایجاد مراکز بهداشتی و مناطق تحت پوشش آن تامین امنیت سلامت مردم آن منطقه است.

دکتر رئیسی در خصوص اصلاح الگوی تغذیه عنوان نمود : هدف ما از گذاشتن کارشناس تغذیه در مراکز بهداشت، یافتن بیماریهای ناشی ازغذای بد خوردن و بد غذا خوردن است چراکه بیماری که امروزه به صورت شایع در بین مردم وجود دارد دیابت نوع 2 است که بخش مهمی از علت آن مربوط  به تغذیه می باشد و باید با مدیریت درست و آموزش صحیح به مردم بتوانیم این بیماری را کنترل کنیم.

وی در پایان گفت: امروزه نقش مراقبین سلامت بسیار حائز اهمیت است و باید در مراکز بهداشتی تلاش شود از تمام ظرفیت در رسیدن به یک وضعیت بهداشتی ایده آل گام برداریم.