دوشنبه 30 07 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 30 مهر 1397

مراسم تقدیراز پرسنل انتظامات بیمارستان کودکان امام حسین(ع)

مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)، بمناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی ودر راستای تکریم زحمات و تلاش های پرسنل حفاظت فیزیکی مرکز، یکشنبه 15مهر، طی جلسه ای با حضور سرپرست حراست دانشگاه،

جانشین رئیس کلانتری24، رئیس، مسئولین ادارات و واحد ها، سرپرستاران بخش ها وتمامی پرسنل انتظامات مرکز از آنان تقدیر و قدردانی بعمل آورد.

در ابتدا مسئول انتظامات مرکز طی سخنانی، گزارشی از اقدامات و عملکرد فعالیت این واحد را بیان نموده، در ادامه نیز رئیس مرکز با تبریک این هفته به نیروهای انتظامی و انتظامات مرکز به جایگاه خدمت رسانی به مردم در سرلوحه وظایف همه پرسنل اشاره نمود.

همچنین آقابابایی سرپرست حراست دانشگاه نیز ضمن تبریک این ایام از زحمات پرسنل انتظامات و حفاظت فیزیکی تشکر نمود.
در پایان نیز با اهداء لوح تقدیر به پرسنل نیروی انتظامی کلانتری24 و اهداء هدایایی به پرسنل نمونه واحد حفاظت فیزیکی مرکز از آنان تقدیر و قدردانی بعمل آمد.