دوشنبه 30 07 1397

آخرین بروز رسانی : دوشنبه, 30 مهر 1397

برگزاری اولین مجامع سلامت شهرستان های شهرضا و دهاقان

باهماهنگی حوزه معاونت اجتماعی دانشگاه و در راستای مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مبنی برضرورت برگزاری مجامع سلامت شهرستان ها، اولین مجمع سلامت شهرستانهای شهرضا و دهاقان با رویکرد ارتقاء مشارکت های بین بخشی

و توسعه مشارکت های مردمی برگزار گردید.

در این مجمع که با حضور کلیه مسئولین، مدیران و رؤسای ادارات و سازمان ها، خیرین و سازمان های مردم نهاد شهرستان شهرضا برگزار شد، مدیر شبکه و فرماندار شهرستان، ضمن اهداف برگزاری مجمع و اقدامات صورت گرفته با تاکید بر اهداف مجمع، ضرورت جلب همکاری های بین بخشی در سطح شهرستان را تشریح نمودند.

در ادامه دکتر عقدک مدیر مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت و قائم مقام معاون اجتماعی دانشگاه، در خصوص مفاهیم و ارکان و گفتمان غالب مجمع، که شیوه زندگی سالم بود، توضیحات مبسوطی ارائه نمود.

در بخش پایانی با اهدای تندیس، از برگزیدگان و فعالان عرصه های مختلف در برنامه های سلامت محور درسطح شهرستان شهرضا، تجلیل به عمل آمد.

همچنین اولین مجمع سلامت شهرستان دهاقان در روز پنجشنبه ۱۲مهرماه به میزبانی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دهاقان با حضور نماینده شهرستان، ریاست دانشگاه آزاد، اساتید دانشگاه و کلیه مسئولین، مدیران و رؤسای ادارات/ سازمان های سطح شهرستان، خیرین و سازمان های مردم نهاد شهرستان برگزار شد.

در این مراسم ضمن بیان اهداف برگزاری مجمع و اقدامات صورت گرفته در این زمینه و ضرورت جلب همکاری های بین بخشی در سطح شهرستان، نماینده شهرستان که عضو شورای سلامت و امنیت غذایی کشور نیز بوده، درخصوص اهمیت توجه به سلامت همه جانبه و استفاده از ظرفیت های موجود جهت جلب مشارکت مردم وهمکاری های بین بخشی سخنرانی ایراد نمود.

شایان ذکر است در این مراسم با اهدای تندیس، منتخبینی از فعالان عرصه های مختلف که در زمینه برنامه های سلامت محور، برگزیده شده بودند، مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

.