سه شنبه 27 09 1397

آخرین بروز رسانی : سه شنبه, 27 آذر 1397

درخشش نام پیشکسوتان طب کودکان در مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع)

در مراسم نامگذاری فضاهای آموزشی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) بنام اساتید، پیشکسوتان طب کودکان ضمن حمایت از فعالیت های این مرکز، رضایت و خرسندی خود را به روند رو به رشد پروژه های طرح توسعه درمان کودکان استان اعلام نمودند.

صبح روز یکشنبه8 مهرماه، مراسم تجلیل از پیشکسوتان طب کودکان و نوزادان و همچنین مراسم نام گذاری فضاهای آموزشی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع) به نام اساتید پیشکسوت  با حضور معاون آموزشی دانشگاه، رئیس دانشکده پزشکی، اساتید و مسئولین مرکز، دانش آموختگان و دانشجویان رشته های پزشکی در سالن آمفی تئاتر این مرکز برگزار گردید.

در این مراسم دکتر صبری معاون آموزشی دانشگاه ، دکتر امامی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر معمارزاده رئیس مرکز به ایراد سخنرانی پرداخته و ضمن خوش آمد گویی، مراسم نام گذاری فضاهای آموزشی را در راستای تکریم علم و آموزش به نام اساتید پیشکسوت بعنوان یک ارزش ماندگار بیان نمودند.
در ادامه نیز اساتید پیشکسوت آقایان دکتر جواد فیض، دکتر محمود اشرفی، دکتر محمود بهشتی پس از بیان خاطرات و نظرات خود در راستای ارزش نهادن به فعالیت ها و رشد و شکوفایی برای درمان کودکان و آرزوی پیشرفت روزافزون طرح های مرکز، با اهداء لوح تقدیر از آنان قدردانی و سپاس بعمل آمد.
در پایان مراسم و نام گذاری فضاهای آموزشی مرکز آموزشی درمانی کودکان حضرت امام حسین(ع)  به نام اساتید پیشکسوت ،سالن اجتماعات به نام استاد فیض، کتابخانه به نام استاد بهشتی و کلاس درس به نام استاد اشرفی نامگذاری و پرده برداری گردید.
شایان ذکر است در حاشیه این مراسم و بمناسبت فرا رسیدن هفته دفاع مقدس نیز از اساتید پیشکسوت حاضر در جلسه آقایان دکتر محمد علی نفیسی فوق تخصص جراحی قلب و عروق ، دکتر اکبر بهداد متخصص جراحی و همچنین دکتر محمود اشرفی که در آن دوران نقطه قوت درمان مجروحین بوده و از خود رشادت های بیاد ماندنی نشان داده بودند تقدیر بعمل آمد.