چهارشنبه 04 07 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 04 مهر 1397

افتتاح ساختمان های مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اصفهانک و خانه بهداشت دشتی

مراسم افتتاحیه مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اصفهانک و خانه بهداشت دشتی، پنجشنبه پانزدهم شهریورماه، با حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، مسئولین و معاونین دانشگاه،

مسئولین و کارشناسان ستادی و جمعی از مردم برگزار شد.

در این مراسم که دکتر عابدی، دکتر کامران و مهندس فولادگر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، دکتر یوسفی معاون توسعه و منابع دانشگاه، دکتر حیدری معاون بهداشتی، مهندس حسینی بخشدار بخش مرکزی و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی حضور داشتند، خانم دکتر ابوفاضلی رییس مرکز بهداشت شماره دو، طی سخنانی توضیحات کاملی از مراحل آماده سازی، ساخت و اتمام پروژه ها ارائه نمود و در پایان نیز مدعوین از ساختمان ها و نحوه ارائه خدمات به مردم بازدید کردند.
گفتنی است مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اصفهانک از محل اعتبارات تامین پروژه های طرح تحول سلامت و با مشارکت حاج منصور حسینی از خیرین بهداشتی، با زیر بنای ۵۱۰ متر مربع، در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع و در دو طبقه و خانه بهداشت دشتی از محل تامین پروژه های طرح تحول سلامت با ۱۴۲ متر مربع زیربنا، در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع و در یک طبقه به بهره برداری رسیده است.