چهارشنبه 04 07 1397

آخرین بروز رسانی : چهارشنبه, 04 مهر 1397

3-5.jpg

برگزاری جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته پزشکی ورودی مهر ۱۳۹۰ با حضور رییس و مسئولین دانشگاه

مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته پزشکی ورودی مهر ۱۳۹۰، عصر روز جمعه ۱۶ شهریورماه، با حضور رییس و معاونین دانشگاه، مسئولین و اعضای هیات علمی دانشکده پزشکی، دکتر عباس ادیب از اساتید فرهیخته

و ۸۰ نفر از فارغ التحصیلان رشته پزشکی عمومی ورودی مهر ۹۰ به اتفاق خانواده هایشان، در مرکز تالار همایشهای کوثر شهر اصفهان برگزار گردید.

در این مراسم که به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی و با مشارکت شورای مشاورین جوان برگزار شد، خانم دکتر چنگیز رییس دانشگاه، طی سخنان کوتاهی ضمن تبریک به فارغ التحصیلان، بر حفظ قداست رشته پزشکی تاکید نمود.
سپس دکتر ادیب با بیان مطالبی، فارغ التحصیلی دانشجویان را به آنها و به اساتید دانشکده تبریک گفته و آن را گوشه ای از موفقیت های دانشگاه عنوان کرد.
در ادامه برنامه توسط مسئولین دانشگاه لوح تندیس فارغ التحصیلی به دانشجویان فارغ التحصیل اعطا شد. در بخش پایانی برنامه نیز سوگندنامه پزشکی توسط دکتر آرمانیان از اساتید دانشکده پزشکی در معیت فارغ التحصیلان قرائت گردید .